POEMES SÓN?

Un relat de: Noia Targarina


Poema són paraules simpàtiques dites de forma àgil,
De forma incansable,
Soroll agradable,
De forma generosa,
I amb un estil desenfadat,
Jovial i content,
De forma que surt la rialla,
Melangiosa i confiada,
D’una persona trista,
I pensant en ser intel·ligent,
I molt valenta i mai poruga i desconfiada,
És quan els poemes són així,
És quan sonen alegres, joiosos,
I amb un so formidable i,
Atent i gens avorrits.

Comentaris

  • Excel.lent: [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 10-07-2019 | Valoració: 10

    Els poemes que fas tu, i aquest en especial, és un gran poema perquè realment ho manifestes d'una manera molt especial. Els poemes sense paraules no poden sorgir i aquest és fantàstic i molt original.
    Una abraçada....
    Perla de vellut