Poema recursiu

Un relat de: cucadellum

si...
si pogués...
si pogués tornar...
si pogués tornar enrere...
si pogués tornar enrere, tornaria...
si pogués tornar enrere, tornaria a...
si pogués tornar enrere, tornaria a començar
si pogués tornar enrere, tornaria a...
si pogués tornar enrere, tornaria...
si pogués tornar enrere...
si pogués tornar...
si pogués...
si...
si pogués tornar enrere, ho faria molt millor!

Comentaris

  • Molt enginyós i molt interessant el missatge...[Ofensiu]
    Calderer | 08-03-2009


    ...si pogués tornar enrere ho faria millor. Llàstima que a la vida rarament es pot.

    Salutacions

    Lluís

l´Autor

Foto de perfil de cucadellum

cucadellum

9 Relats

55 Comentaris

15718 Lectures

Valoració de l'autor: 9.40

Biografia:
Escric sobre els sentiments perquè molts cops em costa expressar-los d'una altra manera.

Publico els meus relats perquè vull aprendre a escriure, així que agrairé qualsevol crítica!!

Moltes gràcies per llegir-me :)


cucadellum[arroba]gmail.com