poema prematur

Un relat de: Capdelin

Véns a mi
per un passeig de pètals vermells
i la teva cara m'abraça
en la innocència,

potser no saps
que el món també és ple
d'impotències.

Tu resumeixes mon món
en tu i en fas creació,
amb llums intermitents
de miracle.

Visc
en les fruites que mossegues,
en les coses que mires
i en els ritmes que em despertes
mentre camines

i resplendeixes
com la més mínima flor
inexplicable.

Moro
perquè no t'estimo prou,
moro
perquè t'estimo massa.

Sóc un poema prematur,
encara no és nat
i ja és tot un fracàs,

però tu,
essència despullada,
nua sobre el meu paper
... em salves.

Comentaris

  • Ufff...[Ofensiu]
    Puça | 07-04-2006 | Valoració: 10

    m'havia deixat aquest 10 que tant et mereixes...
    no em tinguis massa temps sense relats per llegir, la espera es fa massa llarga.
    Un petó

  • Impressionant...[Ofensiu]
    Puça | 07-04-2006

    aquest amor desmesurat, apassionat, extremista... aquest deixar-ho tot en l'estima...
    em tens enamorada dels teus textos i embelessada amb els teus comentaris.
    Un petó enorme i una abraçada

  • ens salves[Ofensiu]
    jaumesb | 31-03-2006 | Valoració: 10

    a tots amb les teves poesies

l´Autor

Foto de perfil de Capdelin

Capdelin

987 Relats

4380 Comentaris

1303363 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Si aconseguim
entendre'ns sense estar
del tot d'acord,

si aconseguim
que el temps només sigui
un escenògraf a sou,

si aconseguim
una paraula sense llençar-nos-la
a la cara, enamorar-nos
sense sorpreses ni flors,
estimar-nos lluny del llit,

si aconseguim
que els records siguin
un ahir suplent,
que pesem més despullats
que vestits,
que inventem la vida
cada matí,

després,
ens serà molt fàcil
ressuscitar els morts
i moure les muntanyes.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

( POEMA " preparant el miracle ",
d'en Capdelin )