Poema poc brillant

Un relat de: Tiamat

El sol és brillant.
La lluna, no tant.
I amb rima fàcil vaig fent
un poema... poc brillant.

Si veig que estimar
rima amb follar,
que algú em digui el motiu
pel qual m'ho haig de currar.

I si el drac és mort,
i jo sóc a l'hort,
què m'importa que no tingui ni cap ni peus,
si el vers no em va de tort.

M'aturo a reflexionar...

Però ara estic al tren,
aturada a Sant Celoni
cosa que m'està demostrant
que la realitat no rima.

Ni rima
Ni té mètrica
Ni sempre sona bé.

I si em deixo inspirar
per la vida mateixa,
el poema,
degenera.

A més, m'estic amargant,
tanta estona aquí pensant.
Total, encara que ho intenti,
em surt un poema... poc brillant.

Fent rima amb la frase d'abans,
això sí.

Comentaris

  • poc brillat però...[Ofensiu]
    Lluís Soler i Blanch | 24-08-2004 | Valoració: 6

    en dius alguna què es ben veritat...

  • és que, Heribert..[Ofensiu]
    Tiamat | 24-08-2004

    .. és un poema poc brillant.
    Jajajaja, però tens raó, aquest "poema" és una santa collonada.
    Prescindible? sí, però.. que hi ha res d'imprescindible en aquesta vida?
    Passa que jo sóc molt d'escriure una cosa i enviar-la sense rellegir-m'ho abans. Que no és el millor mètode? Vés a saber, el cas és que és el meu.
    I no, no me n'avergonyeixo. Les meves capacitats poètices són -molt- limitades, i aquest poema l'únic que pretenia era demostrar-ho. Per això parla de dracs (el típic poema de "sant jordi el drac va matar, i una rosa a la princesa va regalar"), hi ha una estrofa que no rima gens, i totes les altres rimes estan moolt poc currades.
    I gràcies a la teva sinceritat, he vist que ho he aconseguit!!
    Vinga, una abraçada, i ja m'explicaràs com va el teu concurs de buscar xicota!

  • Aquest poema també està guai.[Ofensiu]


    Sí.

l´Autor

Foto de perfil de Tiamat

Tiamat

321 Relats

1499 Comentaris

680957 Lectures

Valoració de l'autor: 8.87

Biografia:
també al bloc d'europa de l'est
transiberia.blogspot.com,
a la revista
Revista Est'
i al mail
tiamat_relats@yahoo.es

Laura Bohigas, del 85. He estudiat filologia eslava i, en el meu temps lliure, viatjo als Balcans. Visc a Barcelona, però no en sóc. I més coses, però en l'essencial, poc més

Entre els 19 i els 22 anys vaig escriure 321 coses i les vaig anar penjant aquí. Ara m'he calmat i escric de tant en tant, però no ho penjo aquí. Llegeixo molt.