Poema per Walt Whitman

Un relat de: helena

He vist la teva llum encesa.
Sé que no t´agrada el só inoïble de la foscor.
Ni els camins que no porten enlloc, més ben dit,
que porten cap a un mateix, com un cercle maleït.
Hi han millors camins, millors paisatges,
on el Sol sempre hi és, il.luminant antigues tenébres, escalfant fredors ocultes.
Hi ha una vida millor, tancant els ulls
i oblidant tot allò,
dins nostre,
que ens manté en la corda fluixa,
besant l´abisme.

Que tinguis sort i que res ni ningú t´empresoni.
Un petó de foc, Walt estimat.

Comentaris

  • Mmm, ...[Ofensiu]
    OhCapità | 09-03-2006

    no us coneixia, i m'ha atret el poeta, perquè serà ...?

    M'ha agradat força per la seva lectura suau que va agafant força poc a poc, involucrant-vos fins al final amb un esclat de sentiment, ... de passió. Les flames dels versos llueixen per si soles, ... mmm, ... us seguiré llegint Lluna de Saturn.

    OhCapità.