Poema d'un dia

Un relat de: Rialla Morena

No són coses que te plantegis tots els dies
que s'acordionista et faci pessigolles
quan el mires
i que engabies s'aire condicionat dins ses butxaques
perquè aquests ulls no basten per escalfar
allò que voldries...

No ho són, tanmateix, coses que te plantegis tots els dies
que passejant carrerons amb gust de taronja
albires caps d'antics personatges d'històries
fitant el teu pas travelar amb cortines
per arribar a i mitja i no fer tard i que ja no hi siguis...

Demà, com és normal, això ja no t'ho plantejaràs
i caminaràs sense dubtar ni tremolar
fent desaparèixer caps que mengen sugus de taronja...

Demà, tanmatex, tot això ja ni ho pensaràs
que aquests ulls no escalfen condicionats
les mans d'aquest acordionista que avui
també et fa pessigolles...
quan el mires

Serà com si no t'ho haguéssis imaginat mai.

Comentaris

  • molt maco[Ofensiu]
    Becari | 15-09-2005

    demà....demà.....
    M'ha agradat molt