Poema dedicat a Aíto García Reneses

Un relat de: Evanthia

Home elegant, d'impecable presencia
tot un professional en la seva feina
on la paciència
es converteix en la principal eina

Per uns estimat, per altres odiat
però ell sempre camina amb pas ferm
defensant la seva filosofia i la seva veritat
sense pensar en el que diu la gent

La seva passió és impol·luta
el seu esforç es immens
la seva dedicació és absoluta
i la il·lusió intacta tot i el pas del temps

Els equips on ha estat
mai l'oblidaran
perquè la seva petjada ha deixat
i els seus èxits difícilment s'igualaran

Comentaris

  • un ser [Ofensiu]
    ANEROL | 15-10-2007 | Valoració: 9

    que estimes i admires. Un bon homenatge

  • Hola!![Ofensiu]
    natasha | 15-10-2007

    Un gust llegir-te encara que sigui amb un altre pseudonim. Crec que fas bé en canviar tot i que mai ignoris allò que vas escriure, malgrat intentis oblidar la història els textos sempre tenen molt, si més no, estil literari.
    Un petonet i sort en aquesta nova etapa!!!

l´Autor

Foto de perfil de Evanthia

Evanthia

4 Relats

10 Comentaris

3502 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
El dolor em va matar i ara decideixo emprendre un nou camí.
Intento trobar llum en la foscor a través de les meves paraules, intento oblidar, curar les meves ferides, sobreviure.
Sóc una flor marcida que intenta trobar la seva primavera.


Per contactar amb mi:
sandra_barna89@hotmail.com


També podeu visitar el meu blog:
www.handofsorrow.blogspot.com