Poema d'amor (o L'amor no em deixa anar a pixar)

Un relat de: Tiamat

Diuen que és una melodia i un sac de combustible.
O bé, un cable posat en espiral al voltant d'una cama,
un ull rebentat que vessa suc de préssec caducat
o un cor de vedell foradat amb glaçons de rosada.
Un munt d'esponges que caminen soles, diuen d'altres.

Es creu que amb una mica de tinta de color serpentina
farà que la pell se'm torni cruixent i salvatge,
o que les petites aixelles d'entre les cuixes
em quedaran recobertes de vellut, seda i diamants.


A mi, se'm presenta com un pot d'ungles transparents,
que es dediquen a rascar les panxes de les orugues
i que no tenen ni idea de com fer sortir bolets de sota els llibres.
Em fa jeure damunt d'un llit recobert d'estúpides sabates
i de grills somrients que duen xeringues entre els dits.

I es creu que un bolígraf aguantat entre les dents
farà que llenci les calces de fusta des de la teulada,
o que m'arrenqui el cabell del braç a queixalades
i faci anells i collarets amb les meves pròpies venes.


Si és que, caure sobre un pal sec, no em serveix de res
quan el que tinc, en realitat,
són moltes, moltíssimes ganes d'anar a pixar.

Comentaris

  • Només[Ofensiu]
    Biel Martí | 18-04-2005

    Només com a referència, fa mooooolt de temps vaig penjar un poema mooooolt dolent que va, precisament, del fet d'escriure poesia com qui escriu sobre un llimac amb un llapis retractil. Per si el vols llegir i veure que comparteixo amb tu el sentit de l'absurd i el regust de les culleretes d'acer inoxidable: "Un vespre llarg i daurat"

    Biel.

  • laura....[Ofensiu]
    AnNna | 17-04-2005 | Valoració: 8

    aquí es reflecteix més bé que mai el que parlàvem dels poemes sense sentit... o absurds... experta en el tema, la senyora... però bé, no ho sé, no es pot comparar amb un de wapo wapo.... com el que ens ha sortit de les paraules! xDD!
    bé res, m'ha encantat estar amb tu avui! espero que estiguis bé al concert de lax!!!!

  • sense títol (no se me'n aut cap, de debo)[Ofensiu]
    FRAN's | 16-04-2005

    cal dir k tot i levidencia del titol no le sabut entendre fins al final. potser ja és aquesta la gràcia del poema, potser és que seria millor que macabés de despertar...
    comparacions molt (reitero el MOLT) abstractes, alguna fins i tot dolorosa...

    FRAN's

l´Autor

Foto de perfil de Tiamat

Tiamat

321 Relats

1499 Comentaris

680995 Lectures

Valoració de l'autor: 8.87

Biografia:
també al bloc d'europa de l'est
transiberia.blogspot.com,
a la revista
Revista Est'
i al mail
tiamat_relats@yahoo.es

Laura Bohigas, del 85. He estudiat filologia eslava i, en el meu temps lliure, viatjo als Balcans. Visc a Barcelona, però no en sóc. I més coses, però en l'essencial, poc més

Entre els 19 i els 22 anys vaig escriure 321 coses i les vaig anar penjant aquí. Ara m'he calmat i escric de tant en tant, però no ho penjo aquí. Llegeixo molt.