Podria fer tantes coses...

Un relat de: martaplanet

Podria descriure la meva vida amb una sola paraula, però no ho faré, seria una pèrdua de temps per mi i per la gent que llegeix les meves bogeries.
Podria pensar que realment algú està llegint el que escric en aquest moment, però no ho vull fer, seria un desig irreal.
Podria imaginar què pensaria de mi la gent que llegís això, però seria un somni impossible perquè el que sento no té res a veure amb el que dic, no podria saber què pensen realment del que hi ha en la meva vida.
Podria, simplement, deixar d'escriure en aquest instant, de fet, ho hauria de fer, és només una pèrdua de temps, ningú em veurà reflectida en aquest escrit, ningú pensarà en la meva imatge, ningú es preguntarà si això és real.
Ho podria fer tot, però no ho faré.
Per què?
Perquè tinc el meu orgull.
No vull descriure la meva vida amb una sola paraula, seria com tallar els moments més increïbles d'ella ratllant-los de mediocres.
No vull pensar que algú llegeix això perquè si no fos així m'enduria una desil·lusió.
No vull imaginar el que pensa de mi la gent perquè sé que em faria mal, sóc covarda per naturalesa.
No vull deixar d'escriure perquè és el que em manté mentalment estable, sinó faria temps que hauria embogit i m'hauria llançat d'un precipici.
Es poden fer tantes coses, el problema real és voler-les fer.
Realment podria fer tantes coses...

Comentaris

  • Tot el que un vol ho pot aconseguir...treballant[Ofensiu]
    Dida | 15-11-2009

    Lluita per allò que vols, tu i només tu pots arribar allà on sempre has volgut arribar!! Entec que avegades estem perduts i no sabem cap a on anar, però aquesta vida consisteix en lluitar per aconseguir allò que ara, en aquest precis moment vols!! Així que t'animo a que ho provis, a t'hi esforssis.
    Un peto!!

l´Autor

Foto de perfil de martaplanet

martaplanet

129 Relats

93 Comentaris

100848 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Sempre he pensat que les biografies només són per aquelles persones que han fet alguna cosa important en la seva vida, alguna cosa que hagi tingut tant de ressó que ha arribat a milers d'altres vides. Aixì que tampoc he pensat mai com seria la meva biografia. Simplement dir que encara estic lluitant per trobar-me a mi mateixa i trobar a la meva veu que sembla que, de moment, és l'escriptura.