PIT a PIT

Un relat de: Jaumedelleida
PIT A PIT

Quan un es troba pioc, (no res, no cal patir, tinc un fort catarro i res més) generalment, no es te ganes de fer cap cosa, ni tan sols escriure, que es el que m’està passant ara a mi. Sense tenir però cap obligació de seguir anant publicant relats (del tipus que sigui) vull intentar no rompre al menys, el sa costum d’aportar amb certa periodicitat una col•laboració més a la llista extensa de RC.
És clar que no tinc la destresa d’un periodista d’aquests que han d’omplir la columna fixa diària del seu periòdic, però ara mateix em poso al seu lloc i no sé pas d’on trauria els ànims per ser capaç d’omplir l’espai que la premsa en reservaria. La veritat és què quan s’està espès, se n’està i prou.
Però que carai!, jo mateix m’he dit: I no pot ser que sense dir res d’important, res que interessi al més mínim lector, no aporti cap novetat, cap idea nova, pugui arribar a escriure quelcom, que ompli un espai més a la xarxa? Doncs mira: sí, ja el tinc fet. Ara només em cal pitjar l’intro, esperar que me l’acceptin, i anar-me’n altre cop al llit, per a veure si com diuen, amb un frec a frec, és a dir, pit a pit, se’m cura el refredat maleït.

Ah! el qualificar-lo com a relat eròtic ve determinat pel títol, posat a posta, perquè fos un bon reclam, com penso que així ha estat en el vostre cas.

Comentaris

  • aix...[Ofensiu]
    lienu | 02-03-2012 | Valoració: 10

    si es que no tens remei!!!! pero com diuen per aqui, no deixes mai de sorprendre!!!! si es que ets únic!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Com un polític qualsevol...[Ofensiu]
    Essaceo | 14-02-2012


    Construeixes un discurs sense cap contingut... talment com ho fan els polítics, només que resulta més distret que el d'ells i no te danys colaterals...Potser t'hauries de dedicar a la comèdia pública... perdó.. vull dir a la política.

  • TRACTAMENT [Ofensiu]
    Shupiluliuma | 10-02-2012

    No sé si amb la prescripció del pit a pit, caldrà també abonar l'euro sanitari, però segur que molts estarien disposats a pagar molt més, depenent, és clar, de la "marca" del tractament.

  • a part de saber escriure...[Ofensiu]
    joandemataro | 09-02-2012 | Valoració: 10

    s'ha de saber atreure i sorprendre i tu ho fas tot molt bé jaume

    millora't i fins aviat
    joan

  • Treure del no res[Ofensiu]
    Carles Ferran | 09-02-2012


    Mai acabes de sorprendre’m. Lo teu és pura incontinència literària. No sé com t’ho fas per treure relats del no res, de les coses més peregrines, un rere l’altre, i mai se t’acaben els temes. I al damunt sempre amb el titular adient per captar l’atenció.
    En lloc de treballar a la llum, hauries d’haver fet de publicista. Hauries pogut fins i tot vendre vergonya al Tribunal Suprem.
    Que et milloris, si és que no ens has venut també el refredat. Una abraçada, company.

  • No,no...[Ofensiu]
    Núria Niubó | 09-02-2012

    El reclam no ha estat el títol, que ha estat el teu nom, i mira d'eròtic no ho és, però només per la frase que ens dius "de pit a pit..." ha valgut la pena, perquè amb aquesta nota d'amor que reconforta també hi ha un fi erotisme.

    Espero que ja estiguis bé!!!

    Una càlida abraçada des de la Costa Daurada i fins aviat POETA!
    Núria,

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

365 Relats

729 Comentaris

370496 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com