Petroli X Jueus. La conxorxa

Un relat de: Antonio Mora Vergés

Petroli X Jueus. La conxorxa

L'esclat de violència del Líban, no per previst havia deixat de sorprendre'ns, dissortadament el guió que havíem descobert ,s'anava desenvolupant amb total fidelitat als plantejaments dels autors, i s'acostava el final que està en l'enunciat : Petroli X jueus.

Feia alguns anys que des de diferents països, des dels mal anomenats democràtics, fins al ex-comunistes, un grup de persones constatàvem a les hemeroteques de tots els periòdics, que de l'holocaust nazi, se'n parla únicament des de darreries de la II Guerra Mundial, malgrat tenir tothom coneixement d'episodis de violència contra aquesta comunitat, en el període 1936-1939 coincident amb la Guerra D'espanya, en que les diferents potencies farien proves en situacions reals de les diferents armes que havien desenvolupat; la caiguda de la República, posaria de manifest que França més enllà de fer estàtues, priva de tota llibertat als col·lectius que li desagraden, en aquell moment les forces republicanes exiliades, i avui els negres i els estrangers emigrants. La col·laboració francesa amb les diferents unitats alemanyes, la Gestapo i les SS, permetria augmentar el nombre de jueus ,gitanos i altres col·lectius [ entre els quals els republicans de l'exili ], que tastarien la eficàcia germànica en la tasca de eliminar éssers humans de forma metòdica i deixeu-m'ho dir ,"professional".

L'esglai i l'horror de les imatges de l'holocaust varen permetre, no tant sols deturar-lo, sinó salvar la vida dels darrers presoners, i la de tots els jueus. Vindria desprès l'anada fins a la terra promesa, i amb lluites ,sang i violència, s'acabaria creant el nou estat d'Israel. Des del primer moment aquesta reconquesta, ha tingut tot el món islàmic en contra, i al ensems també els poders econòmics mundials, gestionats paradoxalment en gran part per persones de procedència jueva.

Un punt d'inflexió en aquesta estratègia es donaria en la reunió coneguda " com la de tres bandits, o dels bandits de les Azores "; estem en total desacord amb la denominació "bandit" per aquestes persones, tota vegada que en l'imaginari popular, els bandits acostumaven a robar als rics per ajudar als pobres, i certament pel que fa al grup de les Azores, la conducta es justament la contraria. Son titelles d'aquells poders econòmics mundials, als que fèiem referència en el punt anterior. D'aquella reunió en sortiria un pla definitiu per desfer-se del poble jueu, que comença amb l'ocupació de l'Irak, i l'Afganistan, i continua amb la provocació de l'Iran, l'abús de la força contra el poble palestí, i justament en aquest dies l'onada de violència irracional contra el Líban. Onada, que val a dir, es magnifica amb la sortida filmada fins a l'extenuació dels nacionals dels països occidentals bàsicament.

El sentiment mundial d'avui, es del tot contrari als jueus, i justifica i fins aprova, algunes de les accions dels nord-americans ,anglesos , de la Comunitat Europea , de Rússia, de la Xina ,..... El preu del petroli ha fet rendibles la major part dels pous nord-americans, explotats amb tecnologies antigues, ha reduït l'atur a les terres del Tio Sam, i sobretot a deixat clar a l'opinió pública mundial, que la culpa de tot - una vegada més - es dels jueus.

D'aquí a trobat no ja lògic, sinó fins i tot just, el plantejament de petroli X jueus, quan temps amic lector creus que haurà de passar ?.

El món com en el període 1936-1945, tornarà a callar, però almenys avui, amb l'ajut d'Internet, hi ha un grup de persones d'arreu del món, que estem compromesos en denunciar-ho.

© Antonio Mora Vergés







Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Antonio Mora Vergés

Antonio Mora Vergés

6914 Relats

1201 Comentaris

5425612 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Antonio Mora Vergés, l'Argentera 1951, col·laborador del setmanari La Forja de Castellar del Vallès, Nova Tarrega, de Tàrrega , Diari de Sabadell, La Tosca de Moià, El Balcó de Montserrat de Vacarisses.
Editor del blog :
coneixercatalunya.blogspot.com ,
col·laborador de les pàgines web www.guimera.info, i els diàris digitals de : www.moianes.net
http://www.naciodigital.cat/manresainfo/
http://www.naciodigital.cat/llusanes/
http://www.naciodigital.cat/elripolles/
http://www.baixllobregatdigital.cat/
e.mail mora.a@guimera.info
e.mail amora@moianes.net
email guimera.mora@gmail.com