Petons de llimona

Un relat de: diesi

Petons de llimona sobre els llençols blancs. No marxaran mai de la meva pell? Em miraves amb els ulls tancats i somreies. Per què no tancava els ulls jo també? L'estiu que ja marxa encara no havia arribat. Em prometies que no marxaries amb ell. I les cortines ens impedien veure com el sol es ponia. I es va fer de nit sense que ens adonéssim.

El rellotge de la tauleta de nit semblava que jugués a transformar els minuts en segons i tu semblava que juguessis a no adonar-te'n. Les teves intencions eren clares però jo ja no sabia què volia. Hagués volgut tantes coses que per quan m'hagués decidit ja seria hora que marxessis. Un dia vas dir que en tenies ganes, però que calia trobar el moment i el lloc indicat. Potser era aleshores? La frescor d'una nit de juny per endavant, la solitud amarga i prohibida que ens feia companyia, el mar de dubtes en què es trobaven els meus pensaments... Estava clar que era el moment. La temptació va acabar vencent la decència i vaig acabar sense poder tornar enrere.

I avui que fa una nit d'aquestes que et fan pensar, recordo com vas tancar la porta sense fer soroll mentre em feia l'adormida i com el dia següent tot semblava durar per sempre. I ara, si m'esforço una mica encara podré sentir la teva olor entre els meus llençols blancs tacats pel gust de llimona dels teus petons.

Comentaris

  • Vitamina C[Ofensiu]
    llamp! | 12-07-2007 | Valoració: 8

    Trobo original que els petons tinguin gust de llimona. Seria àcida?

  • Ummmm ! quina bona oloreta a cítric!.
    Una bona llimonada amb gel... molt refrescant per la calor.
    Un petonet. Pilar :-)

  • magma | 29-06-2007

    ooooh sóc la primera en comentar. Fa molt de temps que no passava per relats.. tampoc ningú m'ha comenta a mi. Bueno que m'ha agradat moltíssim aquest relat, nosé és diferent dels altres, aquest realment m'ha encantat, més que els altres.

    A ver si per l'estiu escrivim més e Diesi que ens hem estancat XD

    Felicitats pel relat.

    Petons de mâgmâ