Petites perversitats

Un relat de: gratcient
Aturar-se a mirar un aparador en una vorera estreta i fer-se el distret en veure acostar-se en sentit contrari a una persona gran amb caminadors.

Agafar una barra de pa extra que no ens cal en adonar-nos que és la última que queda i just darrera nostre ha entrat una nena de nou anys amb la bossa del pa i un euro a la mà.

Tancar la porta de l'escala sense mirar enrere tot fent veure que parlem pel mòbil quan hem vist clarament que unes passes més enllà arriba la veïna amb el gos, el cotxet del nen i dues bosses de supermercat a les mans.

Entretenir-se perquè sí a la taquilla de l'estació fent preguntes intranscendents al venedor tenint una cua de sis persones al darrera i faltant un minut perquè surti l'últim tren del dia cap a Granollers.

Cridar Taxi! amb tota la força que siguem capaços a l'esquena d'un grupet de velletes amb els moneders oberts per pagar cadascuna la seva part de la paperina de xurros que acaben de comprar.

Comentaris

  • Reflexió.[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 03-06-2018 | Valoració: 10

    És un bon relat perquè m'ha fet recordar i ésser conscient que la maldat no només existeix en les coses grans que posen en perill la convivència ciutadana del planeta, sinó també en les petites coses de cada dia. Però si us he d'ésser franc i això va pel comentarista senyorGarcia, mai a mi se'm passaria pel cap fer la guitza d'aquesta manera, serà que sóc un bon Jan? Ara bé, no nego pas haver actuat algun cop amb certa "murrieria" per donar una lliçó a algú que me l'ha feta. Salut, Nil.

  • Cabronassos[Ofensiu]
    SrGarcia | 01-06-2018

    En un moment o altre tots (la majoria) som uns cabronassos. Bon relat.

l´Autor

gratcient

1 Relats

2 Comentaris

943 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Tot just començo, doneu-me temps i hi aniré afegint coses. O potser no!

Últims relats de l'autor