pestanyes

Un relat de: Inadaptada

Vaig tornar a les meves pors, com recordar el dolor patit en un accident, que no conté l'essència del patiment però aquella brisa de cicatrius t'esquinça la pell. Vaig recordar els plors i les tardes seguides de vesprades seguides d'albades seguides amb el nus a l'estomac. I una por, més gran que qualsevol terror que et deixa mut, més gran que qualsevol patiment que et deixa cec, més gran que la meva insignificant vida, va apoderar-se de mi, amb flashos del passat davant els meus ulls...amb records contradictoris d'una història no acabada, ni començada, ni real.

Ara aquella història sembla un record, com la seqüència d'un somni que un dia vaig tenir i ara me'n recordo per casualitat. I el meu cap no pot filtrar els bons moments, el meu cervell presencia el llibre de les mentides i els moments que es volen oblidar, que per aquesta mateixa raó, mai marxaran.

Varem patir amb les boques tancades i els ulls desesperats, demanant ajuda a l'aire, als Deus, a Ell. Pensant que potser, per alguna raó inexplicable, érem especials.

Comentaris

  • trucido | 08-07-2007 | Valoració: 10

    el millor escrit fins ara... una anàlisi real de les sensacions personals, oblidant sempre les situacions que ens van portar aquestes, però mai les sensacions... d'on sino surt la por quan ens trobem en una situació semblant? Del record, si, però d'aquell que no controlem.. el record de la nostra pell i del nostre cos, que són els que pateixen les nostres pors.. per sort o no les situacions, siguin bones o dolentes, les oblidem... sempre caiem en els mateixos errors portats per nosaltres mateixos, sense control

    I el final m'ha obert els ulls... realment... ulls desesperats, boques tancades, cercant un ajut mistic, demanant-lo a allò més gran creient que com a individus ho mereixem, unicament per ser el que som..... tràgic

    gràcies, Inadaptada, gràcies...

l´Autor

Foto de perfil de Inadaptada

Inadaptada

9 Relats

15 Comentaris

9579 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36