Persona amb visió de futur

Un relat de: Tiamat

Em somriu. Se'l veu satisfet, amb la seva adquisició. Li ha costat molt, moltíssim, aconseguir-la. De fet, no estic gaire segur de com s'ho ha fet.

- Segur que tindrem moltes visites, amb aquesta direcció - em diu.
Me'l miro, no del tot convençut, i víctima d'un atac de mala consciència.

- Sí, això segur que sí, però… vols dir que està bé? Moralment, vull dir.

Em posa una mà damunt del braç.

- Mira - diu, seriosament - saps tant bé com jo, que no ens podíem quedar de braços plegats. Tot aquest món, ha anat massa lluny. I ho hem d'evitar en la mesura que puguem. Aquesta és una manera tan vàlida com qualsevol altra, i això no m'ho pots negar.

No n'estic del tot segur, d'això que sigui tan vàlida com qualsevol altra.

- Ja, però és que…

- No pateixis, de debó. El contingut de la pàgina, l'he supervisat jo mateix. No hi ha res, absolutament res, d'immoral. I la pàgina d'inici, és que és espectacular! Hi ha un text, així curt, en majúscules, i ben llampant, que els hi farà treure les ganes a tots al primer cop d'ull! Ja veuràs, espera, mira.

Llavors s'apuja les mànigues de la sotana, fa cruixir els dits, i, a la barra de direccions, hi escriu, orgullós:

www.sex.com

- I això tot just ha començat - afegeix, mentre s'obre una pàgina envoltada d'un mosaic fet de creus, i amb un text central que realment, et fa treure les ganes de continuar buscant pornografia per internet.

Comentaris

  • ja em diràs quin cartell miraves...[Ofensiu]
    neret | 02-10-2005

    ... per a que et vinguin al cap aquestes idees!

    Molt rodó el relat, aquests curtets se't donen especialment bé, es llegeixen d'una bufada, hi apareixen les paraules justes per donar la informació necessària en el moment oportú. Just quan et preguntes de que coi deu anar la història, apareix la sotana i el sex i ja queda tot lligat!

    Gràcies per la dedicatòria, i pel comentari... tens tota la raó, m'he colat amb el temps verbal, i mira que aquest relat el vaig repassar... quina ràbia!

    apa, que continuin aquests viatges en metro tan profitosos i vigila no donguis cops a ningú amb la carpeta mida A-1!

    :-)

  • FRAN's | 02-10-2005

    no és una direXió massa puritana que diguem...

    El Mateix

  • capellà amb voluntat i idees[Ofensiu]
    FRAN's | 02-10-2005

    s'ha de dir que l'home s'hi esforça en la lluita contra la luxuria mundial; ell ho sap: tot gra de sorra, per petit que sigui, ajuda.

    molt bo el relat, de debo

    ara mateix vaig a veure exactament que passa si escric aquests pecadors mots al directori (no sé si esdiu aixó però tan hi fa...)

    FRAN's

l´Autor

Foto de perfil de Tiamat

Tiamat

321 Relats

1499 Comentaris

680811 Lectures

Valoració de l'autor: 8.87

Biografia:
també al bloc d'europa de l'est
transiberia.blogspot.com,
a la revista
Revista Est'
i al mail
tiamat_relats@yahoo.es

Laura Bohigas, del 85. He estudiat filologia eslava i, en el meu temps lliure, viatjo als Balcans. Visc a Barcelona, però no en sóc. I més coses, però en l'essencial, poc més

Entre els 19 i els 22 anys vaig escriure 321 coses i les vaig anar penjant aquí. Ara m'he calmat i escric de tant en tant, però no ho penjo aquí. Llegeixo molt.