Perruqueria i massatge, tot inclòs

Un relat de: sensualia

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Havíem quedat a les sis de la tarda, però, incomprensiblement, en arribar al seu despatx de l'Avinguda del Paral·lel la seva secretària em va dir que trigaria ben bé una hora a arribar. És dels clients més importants i alhora més incomplidors de la zona, i em va tocar fer el paper del desmenjat, com si no tingués altra feina que la d'esperar la seva vènia. "És igual" vaig fer jo "mentrestant faré altres encàrrecs per aquí i ja tornaré a les set".

Però la veritat és que no tenia massa res a fer-hi per allà. Una hora era massa temps per esperar en un bar i massa poc per tornar a l'oficina. Encara estava amb el dubte, quan a l'altra vorera vaig veure que hi havia una perruqueria. Em podia anar bé aprofitar aquella estona per arreglar-me una mica els cabells. Probablement a aquella hora no hi trobaria gaire gent.

I així va ser. Quan vaig entrar hi havia un noi jove a qui ja li estaven posant la gomina, i ningú més. Estava de sort. El local era curiós, o almenys a mi m'ho va semblar d'entrada. Una decoració una mica fashion i uns llums blavosos a les parets donaven al local un aire acollidor, delicat i sensual. Podia ser una perruqueria mixta, de fet no m'havia fixat si ho indicava a la porta, però tenia un to que a primer cop d'ull em va semblar coquetó, fins i tot un pèl amanerat.

El somriure gaire bé reverencial d'un noiet que m'invitava a seure on m'havia de rentar el cap m'ho va acabar de confirmar: tant el perruquer com l'ajudant i el noi a qui acabaven d'empolainar tenien una pinta de gais incontestable. Em va fer una certa gràcia, i li vaig tornar el somriure alhora que m'asseia al lloc indicat, acomodant el cap tirat enrere per facilitar-li la feina. Em va posar una tovallola al voltant del coll amb una delicadesa exquisida, respatllant-la reiteradament amb les mans per tal que no hi quedés ni una arruga.

Temptejà la temperatura de l'aigua, per a la qual cercava el punt que devia considerar el just per al rentat del cabell. En trobar la tebior exacta, va començar a remullar-me'l lentament, com si no volgués sobtar-me ni trencar l'ambient de placidesa que respirava el lloc. Unes mans joves, però expertes, m'acaronaven una i altra vegada per tal de facilitar que l'aigua penetrés fins a les arrels. I un cop abocat el xampú, s'hi recreava encara més en un massatge intens. Notava la punta dels dits dibuixant figures concèntriques a un ritme lent, a voltes més incisiu, però sempre gratificant. Vaig tancar els ulls, tot imaginant la noia que sovint em fa el rentat a la meva perruqueria habitual; no havia parat mai atenció en la càrrega eròtica que podia tenir el massatge capil·lar, o potser eren les mans del noi que s'hi esmerçaven tan habilidosament.

M'hi vaig adelitar pensant que no se m'havia acudit mai percebre el rentat de cabell des d'aquesta perspectiva sensual, quan eren unes mans femenines les que lliscaven sobre el meu cap. També era evident que el noi s'hi entretenia en excés, potser esperant que el perruquer hagués enllestit l'únic client que tenien. Premia amb el polze diversos punts de la nuca, mentre amb la resta vorejava les orelles i els laterals del coll, més enllà de la zona poblada de pèl.

Hi devia estar bé, perquè quan el noi em va avisar que podia passar a les butaques del davant del mirall, se'm va escapar un "ja està?", que vés a saber com ho devia interpretar. L'accent del perruquer era melós, acaramel·lat, amb un deix que bé podia ser argentí. No van caldre massa explicacions per entendre que no volia cap tallada especial de cabell ni canvi de look, sinó una simple repassadeta. No li vaig dir, però potser ja va intuir que no hi anava tant pel cabell com per matar el temps.

Es movia amb gràcia d'una banda a l'altra, com un belluguet. I no sé com s'ho feia però cada vegada que havia de repassar un costat resultava trobar-se precisament a l'altre, cosa que l'obligava a abocant-se damunt meu. No estalviava gens ni mica el fregadís del seu tors i de tant en tant, com qui no vol la cosa, es dedicava a espolsar-me les miques de pèls que m'havien caigut al damunt, sobre les espatlles, al pit o sobre les cuixes. Sovint m'agafava el cap per orientar-lo cap a la posició idònia per a fer la seva feina, però jo notava una calidesa que sobrepassava una simple correcció postural.
- Estàs tens - em va dir tot d'una, sense venir a tomb.
- Tens? - vaig dubtar sense saber què dir ni a què venia la seva interpel·lació.
- T'aniria bé un massatge de cervicals... Si vols... és un dels serveis de la casa...

No vaig dir ni que sí ni que no. Simplement vaig gesticular una mica amb el coll, no sé si per comprovar si realment tenia algun tipus de contractura o si per donar-li a entendre que no em vindria pas malament. Ell va continuar com si res, insistint, però, en un contacte permanent que difícilment es podia justificar per la mera exercitació professional. El cert és que la situació em va començar a posar nerviós, potser la tensió que ell havia detectat ja em venia d'aquí. Com havia fet abans, vaig tornar a tancar els ulls, oblidar o obviar que eren unes mans masculines les que m'estaven acaronant al so d'unes tisores que no paraven de cliquejar, i deixar-me endur pels sentits.

Podia percebre una olor penetrant, no pas excessivament forta, però que marcava territori i se'm feia molt més intensa quan tombava el tors damunt meu. Notava també l'escalf d'un cos que no evitava el frec i em contagiava una sensibilitat que aleshores ja tenia a flor de pell. Tot d'una vaig adonar-me de la pressió del meu sexe sota els pantalons, estimulat per un conjunt de sensacions no sempre ben definides. Vaig procurar dissimular, com si em reacomodés a la butaca, per millorar la posició que m'oprimia a l'entrecuix. Però se'n devia adonar, perquè tot seguit va deixar anar un "de seguida estem" que em va sonar com una invitació molt més directa.

I així va ser. Tan bon punt em va treure el protector de damunt les espatlles, i mentre m'espolsava els pèls que em podien haver quedat damunt la roba, em va fer un gest de passar a l'interior donant per fer que "un massatge t'anirà bé".

Un cop a dins, un espai relativament petit amb una llitera al mig i una tauleta farcida de tota mena d'ungüents, em va convidar a treure'm la camisa i a estirar-me. No m'hi vaig fer pregar disposat ja a deixar-me anar per aquell pendent el límit del qual desconeixia. Se'm va posar a la capçalera, iniciant un massatge amb oli i amb les mans recorria tot el meu cos, des del coll fins a la cintura, com si volgués arrossegar-hi també l'energia que se m'anava acumulant per dins.

No sé si la tensió de les cervicals amainava, perquè aquelles mans semblaven prou experimentades en aquests menesters, però el que no amainava era l'estat d'excitació en què em trobava. L'home s'entretenia una i altra vegada en els amollaments dels muscles de les espatlles i en recórrer l'espinada en un hàbil joc amb els nusos dels dits. No semblava tenir pressa, i ja començava a témer que en qualsevol moment em digués que ja s'havia reduït la tensió i que només faltava passar per caixa.

No sé si va ser el meu gest movent les cames com si se m'enrampessin, o si ja formava part del guió, però en un moment donat va donar unes palmadetes sobre l'esquena i va canviar de posició.
- Si no et treus els pantalons no podré completar el massatge - va dir amb tota normalitat mentre es treia la samarreta.

De bocaterrosa com em trobava, un cop descordat el cinturó, ell mateix em va ajudar a desfer-me de la roba. El massatge que va endegar, al tou de la cama primer i a les cuixes després, era més enèrgic i accelerat. Alternava fregaments impetuosos al llarg de tota la cama amb clappings trepidants, talment volgués tallar-me les extremitats en rodanxes. Tot seguit es disposà a amassar les natges, constatant immediatament que la poca roba que em quedava també hi era sobrera. D'una estirada la va tenir fora, i ara el massatge s'allargava de les cuixes a l'engonal, amb arribades intencionades a la zona testicular.

Una sotragada em va recórrer tot el cos quan ell es va col·locar de genolls damunt la llitera, assegut sobre les meves cames. El massatge muscular va donar pas a uns amanyagaments que cercaven directament el meu sexe, i el meu cul. Llavors em vaig adonar que la meva era una posició passiva, ara fins i tot una mica immobilitzat pel pes del seus propi cos. Però la meva excitació creixia per moments, i els meus moviments de malucs devien transmetre-li la meva predisposició.

Vaig sentir com la seva llengua repassava la regatera entre natges aturant-se a l'orifici anal amb fruïció. De bon primer em va semblar una sensació anguniosa, tot i el plaer que em produïa; però després vaig fer un esforç de relaxació per gaudir d'aquelles estimulacions gens habituals en mi. Jo mateix, amb les mans tirades enrere, vaig obrir-me les anques per senyalar-li el camí que desitjava que seguís. I no es va fer pregar. Obrint-me una mica més de cames, dins dels límits que donava l'estretor de la llitera, es tombà damunt meu apuntant el seu membre a l'entrada del cul. Va penetrar lentament, amb molta cura, conscient de la meva poca experiència, i va restar uns moments quiet. Em va besar el coll des del darrere, esperant potser l'adaptació a l'acoblament i copsar les meves sensacions.

Una respiració profunda i un sospir que no podia ser sinó de plaer, li va servir de tret de sortida per emprendre una cavalcada damunt meu, cada vegada més impetuosa. No podia moure'm, i només em restava lliurar-me de ple a aquell munt de sensacions que inundaven el meu cos. Els seus gemecs es fonien amb els meus fins que vam esclatat a l'ensems, sentint-me jo inundat per dins, i satisfet d'una nova experiència que no havia previst per aquell dia.

Eren les set i cinc, i vaig apressar-me a recuperar la compostura d'agent comercial. En pujar al despatx del meu client, la secretària em va dir que feia poc que havia arribat:
- Disculpi, però és que ha hagut d'anar a la perruqueria
- em va confessar la secretària.

Autor: Joan de http://sensualia.wordpress.com/

Ara, els relats de SENSUALIA també en format llibre.
Pots adquirir el teu llibre de SENSUALIA a
http://www.lulu.com/content/4928408

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer