Perque...

Un relat de: eternasomiadora

Perque em de viure succesos per als quals no estem preparats?
Perque no m'han ensenyat al cole coses mes útils per a la vida?
Perque no m'han ensenyat a reaccionar ràpidament davant d'un problema?
Perque he de tenir por de caure per segona vegada al mateix lloc?
Perque, digues perque he tenir tanta por?
Perque al cole no m'han ennseyat a reaccionar a coses importants?
Perque no hi han diccionaris que m'expliquin com sortir-ne d'algunes situacions díficils?
Perque és poden tenir tantes respostes a un problema? Com se quina és la correcta?
Perque, perque em costa tant trobar-me a mi mateixa?

Comentaris

  • Melcior | 18-03-2007

    que qui es fa preguntes, sempre troba respostes.
    Endavant!

  • Pregunta per pregunta + o -[Ofensiu]
    Sanke85 | 11-03-2007 | Valoració: 10

    Vivim succesos pels quals no estem preparats per apendre d'ells, per demanar ajuda als amics i a la gent que t'envolta.
    Al cole ens ensenyen coses útils, tot i que com és evident, no ens poden ensenyar de la vida, només ens fan una breu pincellada d'ella. La vida l'has de viure tu pas a pas i gaudir-la amb els seus pros i contres.
    No ens han ensenyat a reacionar rápid davant els problemes perquè això cada persona ho apén al seu ritme i fins i tot m'atreveixo a dir que hi ha gent que no ho aprén mai.
    La por que tots tenim de caure per segona vegada en un mateix lloc, es només psicológic. És una por que tenim al recordar el dolor, peró hem de ser més forts i ho som al haver caigut i haver-nos curat. Recorda sempre que quan la vida ens colpeja, ens hem d'aixecar un cop més.
    Realment m'encanta la idea de que en un futur hi haguin diccionaris que ens ajudesin a solucionar els problemes de la vida en general.
    La veritat és que realment és un inconvenient el fet de que un problema pugui tindre moltes respostes, malgrat aixó, has de saber que la correcta, només és aquella amb la que tu estiguis a gust, és a dir, fes el que el teu cor et digui.
    El fet de trobar-se a un mateix/a mai ha estat fàcil, quasi sempre descobrim coses d'uns matexios, doncs sempre hi han successos que et posen a prova i elegeixes camins i aquestes petites i/o grans elecions que facis et faran ser més persona i anar-te trobant a tu poc a poc. Tingues paciència.
    Somriu i sigues feliç. Gràcies per ser aquí de nou. Ja saps que els teu relats m'encanten. M'agrada que em facin pensar com tu ho fas. Gràcies per no deixar d'escriure.
    Una forta abraçada i molts petons:
    Sanke

l´Autor

Foto de perfil de eternasomiadora

eternasomiadora

32 Relats

80 Comentaris

35649 Lectures

Valoració de l'autor: 9.71

Biografia:
Ei!! Primer gràcies per visitar-me!!
Tot seguit em presento sóc una boja acuariana nascuda al 85, i m'agrada escriure coses que penso tot i que se que no tinc raò del tot i m'agrada apendre que encara em falta molt per apendre jeje, i bé escriure és una manera de d'expresar-se i m'agrada fer-ho tot i que no sóc una experta jejeje i faig moltes faltes mai se ma donat bé això u sento. Escric el que penso tot i que se m'en va força la olla perque mai repaso els escrits i poso patacam!! el que penso :P.
I..moltísimes gràcies a tots els que meu escrit us estic molt agraida us anire visitant i escribint tambè un petò molt gran.
Per a qualsevol cosa el meu mail és: ororo85@hotmail.com