Perquè un somni és difícl d'aconseguir

Un relat de: eternasomiadora

He traçat un camí, però m'és molt difícil seguir-lo,
és ple d'entrebancs insospitats,
que broten com les espigues del terra,
quan potser menys m'ho espero,
avui sé el que fare, el que faig ara mateix,
però el que jo no sé és que fare dins de 30 minuts,
les coses poden cambiar tant, que ni tu pots imaginar,
i a vegades tan ràpidament que no estem preparats
de tal manera que no sabem com reaccionar davant d'aquests fets,
fets que potser més endavant ens pasaran factura depenent
del que fem, i potser torno a dir, no estem preparats per això,
la inexperiència i la por de la raça humana et colpejen,
la culpa i la innocència, el saber i el no saber, el terrible dubte, perquè sempre hi han factors amb els que no hi comptem,
persones a les que les nostres decisions els hi poden
afectar més o menys del que nosaltres pensem,
per això només vull dir que els somnis amb els que naixem,
a dins del cor, és molt difícil arribar a complir-lo's,
molt més del que ens pensàvem i podrem pensar,
perquè sempre hi han coses que no ens esperem,
només les persones més valentes, fortes i potser una mica
egoístes, aquelles persones que no és rendeixen,
aquelles que potser no tenen por del demà,
poden arribar a on volen perque s'ho han guanyat,
sempre que no comptin amb el factor de la bona sort o
d'un bon "enchufe"!!!

Comentaris

  • Somnis aconseguits[Ofensiu]
    Naiade | 09-07-2007 | Valoració: 10

    Bon relat per remarcar l'eterna pregunta sobre el perquè és tan difícil aconseguir un somni. Tots ens tracem camins, fixem objectius, i això és bo, però tenim que aprendre a caminar, entre rocs i punxes i saber esquivar-los i si caiem tornar-nos a aixecar i caminar de nou. Ningú esta preparat, tots en tenim que aprendre i encara que sembli dur, si no ensopeguem, no aprenem. Els nostres somnis també canvien i les nostres prioritats també. El que ara volem, potser dema ja serà una altre cosa.
    No et pensis que hi ha persones més fortes, més valentes ( més egoistes si que ni han), segur que tu també ho ets de forta i valenta, encara que no t'ho sembli.
    No deixes que res t'enfonsi, viu i no deixis mai de caminar
    Be ja t'he donat una bona pallissa, espero que t'ajudi.

    Una forta abraçada plena d'energia positiva

    Naiade

  • Reflexió sobre els somnis[Ofensiu]
    Sanke85 | 08-04-2007 | Valoració: 10

    Ja saps que m'encanten els teus relats, me'ncanta la teva manera d'exposar-los, amb una naturalitat abrumadora i amb matissos i reflexions que fan pensar força, cosa que a mi personalment, ja saps que m'agrada molt.

    A veure... pel que fa al relat en si... fare el que et faig sempre, jejeje, te'l comentare més o menys, punt per punt. Som-hi!

    Si traçes un cami... segueix-lo! No et cansis mai de seguir-lo. No tiris mai la tovallola pel que et pugui dir la gent, si realment és el que tu vols fer, si és el que realment desitjes de tot cor, ho aconseguiras. Perque tu i tothom que es marca una meta, o somni, si creu fermament en ell ho pot aconseguir, tot es força de voluntat, constancia i paciènca, d'aquest últim més que de les altres dues.

    És cert que mai sabrà ningú que passarà dintre d'un espai-temps qualsevol, doncs això és imposible, sempre podem pensar el que podria passar i/o voldirem que passes, però a vegades tenim altres factors externs que potser no teniem pensats, com un comentari d'algu en un moment inoportú, un accident, una malaltia, o simplement el fet de que plogui, ja ens pot variar tot el que nosaltres haviem pensat d'entrada.

    Si no saps com reacionar ràpid als possibles "fets" que dius al relat... hi ha un... digem-n'he "joc" que potser t'aniria bé. El "joc" consisteix a pensar problemes i trobar el major nombre de respostes que hi haguin pel problema en questió i pensar quina solució elegiries tu en cas de que et pases aquest "fet". Pot semblar una tonteria, malgrat això, t'animo a que ho intentis. Potser sola és un pel aborrit, tot i que és més profitos per tu, si vols, prova de jugar-hi amb amics o la teva parella i aixi de pas potser descobreixes coses noves d'ells.

    Si la "inexperiència i la por de la raça humana et colpeja" el que has de fer és llevar-te del terra i plantar-li cara. Mira als ulls del problema. Tot problema te solució, excepte la mort i la mort no es cap problema perquè és la fi d'un cicle. Així que busca solucions que sempre n'hi han.

    No crec que t'haguis de sentir culpable de res si sempre fas cas del que et dicta el teu cor. La inocencia es va perden amb el pas del temps. Arriba un punt que ja no ets tu a qui prenen el pel, sino que gires la truita i son ells els que queden al descobert.

    És cert que hi ha coses que potser no ens esperavem, però aquesta és la gràcia de la vida, sino seria extremadament previsible tot i seria tot plegat massa aborrit.

    No crec que les persones que no es rendeixen, que son valentes, fortes i egoistes, s'haguin "guanyat" com tu dius, fer realitat els seus somnis. Crec que tothom ha de fer o fa petits sacrificis per poder arribar a complir algún dels seus somnis.

    Per últim acabaré amb una frase d'un celebre que no recordo el nom. Diu així:
    No somiis, viu els teus somnis.

    Somriu i sigues feliç:

    Sanke85

l´Autor

Foto de perfil de eternasomiadora

eternasomiadora

32 Relats

80 Comentaris

35673 Lectures

Valoració de l'autor: 9.71

Biografia:
Ei!! Primer gràcies per visitar-me!!
Tot seguit em presento sóc una boja acuariana nascuda al 85, i m'agrada escriure coses que penso tot i que se que no tinc raò del tot i m'agrada apendre que encara em falta molt per apendre jeje, i bé escriure és una manera de d'expresar-se i m'agrada fer-ho tot i que no sóc una experta jejeje i faig moltes faltes mai se ma donat bé això u sento. Escric el que penso tot i que se m'en va força la olla perque mai repaso els escrits i poso patacam!! el que penso :P.
I..moltísimes gràcies a tots els que meu escrit us estic molt agraida us anire visitant i escribint tambè un petò molt gran.
Per a qualsevol cosa el meu mail és: ororo85@hotmail.com