Perquè tornes?

Un relat de: sensecor

Agafo el mobil, un missatge teu. Per què has tornat ara? Què és el que t'ha impulsat?
No entenc què busques ara, quan per tu he vessat les majors llàgrimes de la meva vida.
No entenc el perquè he esperat tot aquest temps a una resposta teva, quan he vist com s'apagava cada ànima al meu cendrer.
No entenc per què tornes, quan el teu tren ja ha passat.
No entenc per què vols saber de mi, quan tu vas ser qui hem va deixar el cor trencat veient com volies formar un camí diferent.

Entenc que tot va ser massa ràpid.
Entenc que la nostra relació era difícil de mantenir, a pesar de les hores infinites en les que ens hem dit un: sempre estaré al teu costat.
Entenc que necessitaves el teu temps, que era el primer i que tot era molt diferent.

No vull tornar a vessar cap llàgrima per tu.
No vull tornar a escriure res que hem vas enganyar de forma molt subtil, amb el teu somriure.
No vull despertar al matí sabent que aquell missatge ha existit. T'esborro de la meva vida. El llapis que dibuixava el llibre de la nostra vida es va acabar fa temps. Tot seria empitjorar la situació.
No vui arruïnar cap felicitat, la meva per suposat; ara vui ser egoista.
No vull passar més temps pensant en tu, quan t'havia apartat ja de la meva vida.

Comentaris

  • Gracies![Ofensiu]
    llaixam | 02-01-2009

    Gracies per escriure aqui el teus relats i fer que la gent que es sent igual vegi que no son coses tan sols seves, sino que la vida et pot arribar a dur algunes d'aquestes branques pero que tot i això no has sigut el primer ni seras l'ultim.

  • Gràcies[Ofensiu]
    sensecor | 27-06-2007 | Valoració: 10

    Es per persones com valtros que segueixo escrivint

  • no s'hi pot fer res...[Ofensiu]
    Azalea | 19-11-2006

    A vegades, per molt que no vulguis passar més temps pensant en una persona, no pots fer res per evitar-ho... fins que arriba un dia en què t'adones que ja no hi penses, i no te n'havies adonat. Espero que t'arribi aquest dia, si aquesta persona realment et fa mal. M'agraden els teus relats, et seguiré llegint ;)

  • No vull passar més temps pensant en tu...[Ofensiu]
    jOaneTa | 17-11-2006 | Valoració: 10

    M'ha agradat molt aqueta frase crec que com a últim vers del poema es perfecte. No pensis més en ella si ella no va pensar en tu...
    Un petó.

    jOaneTa

l´Autor

Foto de perfil de sensecor

sensecor

150 Relats

160 Comentaris

191637 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
Vaig néixer el 15 de novembre de 1989 a Granollers (aprop de Barcelona). Als dos anys vaig anar-me'n a viure a un poblet perdut per Tarragona i vaig passar allà tota la meva infància. Als 12 o 13 anys vaig tornar cap a el poble del qual vaig pirar quan tenia dos anys i mira aquí estic.

Passo tots el caps de setmana a Barcelona. Que si de festa per aquí, que si fer una volta, que si anar de compres...en fi m'encanta la ciutat de Bcn.

Tinc una personalitat que hem caracteritza molt ja que no em tallo gens a l'hora de dir les coses i no em tallo amb la gent que no conec. Hem considero molt alegre i diuen que sóc molt simpàtic.