Però és el que la vida m'ha marcat...

Un relat de: faldudeta_8

Hi ha dies, que sols en obrir els ulls saps que el dia serà esgotador. També n'hi ha d'altres que t'aixeques aviat per a que el dia duri més.
Normalment, això depèn del dia... però jo tinc un petit problema; els meus dies són tots iguals, no hi ha dia que obri els ulls en ganes de aixecar-me, ni de somriure, ni de res...
Sols despertar-me i veure una certa claror entrant per dintre dels meus ulls, hem fa tenir ganes de tornar a dormir-me.
No sé, alguns cops crec que és culpa meva, que sóc jo mateixa qui escolleixo com estar cada dia, però no, no és així.
Molta gent pot arribar a pensar que realment sóc jo la que em marco els camins per on anar, que sóc jo la que escolleixo que la meva vida sigui una merda, però no, per sort o per desgràcia, no sóc jo.
Realment hi ha moments que no entenc ni jo mateixa el perquè de pensar així, el perquè de pensar que la meva vida és una merda, si tinc tot el que vull, o millor dit, quasi tot.
No em puc queixar, mai he tingut falta de res, i menys ara, que he trobat amistats d'aquestes que se'n diuen reals, i que ho són, no només de les que sols es diuen amistats.

Però es que fins i tot amb gent, em sento sola, sé que aquestes persones que he nombrat anteriorment, m'estimen, i també sé que jo les estimo, i molt! però, per desgràcia també tinc assimilat que la meva vida es basa en una cosa que sé que no és bona ni per a mi, ni per a ningú, però està aquí des de fa uns anys, i no puc fer-la desaparèixer.
Em costa molt, i em fa ser una persona que realment no sóc; fa anys que no parlo amb la meva verdadera "jo".

No demano ajuda, perquè faig com si estigués bé, com si no sabés res. Però, realment, sé que no estic gents bé i que els meus pensaments i actes no són els correctes ni gens bons.

Però, és el que la vida m'ha marcat...

Comentaris

  • hola..[Ofensiu]
    faldudeta_8 | 06-02-2008 | Valoració: 10

    hola..suposo que deus saber qui soc...m'encanta aquest relat...moltisim...però tens que entendre que eixa cosa que tu denomines la teua vida...i que es algo roin per a tu i els que estan al teu costat...tens tota la rao del mon...no t'imagines lo que la gent que esta al teu voltan...sufrix per aixo...no t'estic pegan la bronca ni res...se que tampoc serviria de res..provablement no em fases molt de cas o si...pero enten..que eixa cosa que segun tu ia no pots deixar...et dic jo que si que pots...la frase..de voldre es podre...serveix x a tu i x a tothom...xo ara es quan em diries que no vols surtir d'aixo...ok..no vols sortir per tu...però parat a pensar en tota eixa gent...que esta al teu costat...els teus pares...la teva germana...la teva parella...els teus amics...simplement per aquesta rao..de tenir tota aquesta gent al teu costat...tindries que intentar-ho...perquè natros crec que ens ho mereixem...i weno...respecte a lo que et sents sola...me pareix perfecte sas??...me pareix molt fort que no confies ni en mi i en l'altra gent...pero weno simplement tinc per a dirte...que em tindras al teu costat fases el que fases...perquè ets de les persones mes importants de la meva vida i no et penso deixar de banda...aixo mai...perquè jo se que tu tampoc ho faries...i ara parat a pensar...que faries tu...si jo estigues a la teva situacio?..t'estimo moltisim vale?

l´Autor

Foto de perfil de faldudeta_8

faldudeta_8

33 Relats

54 Comentaris

40678 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Sóc una noia de 20 anys, la qual va començar a entrar pel món de relatsencatala.com quan en tenia 16.
Vaig començar estudiant enginyeria telemàtica i he acabat estudiant filosofia, un món apasionant.
Sóc una persona què sol pensar bastant en les coses de la vida, les quals aniré compartint per aquí..amb vosaltres.