Perdona, tens paper?

Un relat de: AiDuS

- Voleu speed?
El mire estranyada, em dóna fàstic... Sembla un home normal, jove, centrat, responsable... Dic que ho sembla perquè segur que no ho és.
Però... com he de voler speed si ni sé el què és!? Els meus amics moltes vegades parlen de tot això... No consumeixen, però entenen. M'agradaria entendre, saber què és el que m'ofereixen uns desconeguts quan vaig de festa, però per suposat, no comprar mai! Vaig de festa, no vaig a demacrar-me!
Recorde haver eixit del treball i esperar el tramvia recolzada a la barana metàl·lica. Eixe dia me n'anava de concert amb un amic, grans grups mítics d' ska tocaven a Alboraia. Estant a la parada una xica se'm va acostar, tindria un parell d'anys més que jo, o això semblava.
- Perdona, tens paper? - Em va dir quan se'm va acostar.
- No, però boli sí... - Merda!
Merda! Després d'haver contestat vaig caure en quin paper volia... Però com sóc tan innocent? Quina vergonya! La xica es va riure un poc, va tornar amb els amics i em miraven. Jo no podia sentir-me més malament... Vaig pensar de deixar passar el tramvia i agafar el següent per tal de que no em miraren més. Efectivament no ho vaig fer.
A la nit, més tard de les 00'00h .va començar el concert, allí em vaig trobar amb aquella xica, quina vergonya! Però... ja no s'enrecordava de mi.
Ara pense que no m'hauria d'haver avergonyit!! Devia ser ella qui s'avergonyira de necessitar el paper. A més, jo estava a la parada més concorreguda d'estudiants, al barri de Benimaclet. Pense que els estudians busquen paper i boli, no paper i marihuana, o almenys, així deuria ser!
Anècdotes així en podria contar un fum, però m'entristeixen. La gent desfassada m'envolta, no em vull adonar, però és així. Qui més i qui menys necessita una xicoteta "ajuda" per ser "feliç". Que trist. Alcohol, cristal, èxtasi, tabac, polen... Una série de noms que em sonen però no sabria definir.
Realment vull saber definir-ho? És clar que sí. El saber no ocupa i les drogues són un món per investigar, almenys per a mi, ja sé que per a LA MAJORIA dels joves no...

Comentaris

  • diesi | 28-02-2007

    M'agraden molt les teves crítiques, he llegit aquesta i la dels independentistes que van del rotllo xD. Et donc tota la raó en tots els aspectes que critiques.

    b#NaT#b

  • Roget | 25-02-2007 | Valoració: 8

    Les drogues... Doncs si, potser hauria d'havir sigut ella que s'hagués avergonyit. Em sembla estúpid haver de consumir drogues per pasar-s'ho bé. A més, com poden fer canviar les persones...

l´Autor

Foto de perfil de AiDuS

AiDuS

68 Relats

148 Comentaris

64308 Lectures

Valoració de l'autor: 9.49

Biografia:
Perquè m'agrada escriure... Però no que em llisquen!

Albaidina amb orgull. Nascuda al 1988 i estudiant de F.Catalana a València...

Somie molt, i el que somie ho escric. Pense molt, i el que pense ho escric. Critique molt, i el que critique ho escric.
Així que tot el que llegiu ho crec, bé siga com ho he escrit o totalment al contrari...

aida_albert@hotmail.com