Per una amistat que mai serà un somni.

Un relat de: Arwen_herm

Estimat:

Escric aquestes lletres sabent que mai seran pronunciades.
Mai et comunicaré el que passa ara per la meva ànima, pel meu cap, el que passarà a aquesta carta amb la simple intenció de buidar tot allò que apaga les meves ganes de gaudir un dia més amb la teva imatge i la teva olor al meu subconscient.

Sé que la meva covardia arriba a límits que l'amor mai podrà traspassar i mai seré capaç de destrossar aquesta amistat que ens ha unit amb un t'estimo.

Però és la veritat. T'estimo.

Sé que mai els meus llavis podran pronunciar aquestes síl·labes sense que una llàgrima embruti el meu rostre, tenyint-lo de por al teu rebuig, i tampoc mirar-te als mateixos ulls que abans sense abaixar la mirada i fer un pas enrere.

Però t'estimo. Tot i així t'estimo.

Tot i la por. Tot i el patiment de mirar-te als ulls i saber que mai seràs meu, tot i els dubtes, tot i la manera que tens de fer que els meus pensaments es dirigeixin a tu amb un únic objectiu: ser feliç mentre t'observo en somnis.

La manera en que els teus ulls em miren i fan que el meu cor s'encongeixi.
La manera en la que la teva mà em toca i desitjo que aquest contacte sigui etern.
La teva mirada fa que temi confessar-te el que sento, encara que sigui el més sincer i més pur que hagi arribat a sentir mai.


Per això, per aquesta amistat que mai serà un somni, pels teus ulls tranquils que tant m'agrada observar sense timidesa, per la meva covardia que fa que no sigui digna de cap carícia teva.
Per això escric aquesta carta, per dir-te, encara que mai en siguis assabentat, que t'estimo, que el que sento és el més feliç que m'han fet sentir i que espero gaudir sempre d'aquests ulls i aquestes mans, aquesta conversa, aquests somnis, tot i que aquesta covardia impliqui que els somnis mai deixin de ser somnis.

Només em queda acomiadar-me amb un: adéu amor, per sempre un amic.

Jo.



Comentaris

  • Genial! [Ofensiu]
    sensacions | 14-04-2006

    M'ha encantat! ser com es sentirse aixì! Jo espero reunir el valor necessari x dir-li algun dia. Però fa por perdre per sempre allò que t'estimes tant, però que és? un amor o una amistad? Sigui el que sigui no vols qie mai s'akabi!

  • Em resulta familiar[Ofensiu]
    Trevi | 10-04-2006 | Valoració: 10

    Hola Arwen_herm. M'has emocionat amb la teva carta, ja que em recorda a tantes que he escrit jo al que va ser el meu millor àmic... Ell sí que va donar el pas, i vaig viure aquell amor que sempre sommiem des de petites, aquell que omple tot i que fa que s'aturi el temps, que et sentir completament lliure agafat de la mà de la persona estimada, però el destí ens va separar i aquella amistat que sempre ens vam prometre s'ha perdut, tot i que he lluitat per ella com no ho he fet per ningú. Diuen que després d'un gran amor no hi ha espai per l'amistat, i jo començo a pensar que és veritat. I t'asseguro que el buit que deixa la pèrdua d'aquell amic tan especial no l'aconsegueix omplir ningú. Viu aquesta amistat intensament ("Carpe diem")i el temps dirà el que ha de ser. Molts ànims. Una abraçada,

    Trevi

l´Autor

Foto de perfil de Arwen_herm

Arwen_herm

13 Relats

7 Comentaris

15425 Lectures

Valoració de l'autor: 9.17

Biografia:
La veritat es que la meva biogràfia no és massa extensa. Vaig néixer, vaig llegir i ara escric perquè és la millor manera que he descobert per trobar-me a mi mateixa.

lisasimpson08@hotmail.com
pim_pam_plof@hotmail.com