Per un dia de Sant Jordi

Un relat de: Falciot blanc

Per un dia de Sant Jordi que vaig regalar-te una rosa, no he pogut lliurar-me mai d'aquesta diada, a Catalunya tan celebrada, i no és per força, no... és per un sentiment que no es veu, que se m´arrapa al cor, sento la meva terra més meva i a tu et sento més a prop. La ofrena és tan senzilla, el que representa tan gran, que no hi ha festa al món que sigui tan senyalada.

En el cor dels catalans la flama mai no s'acaba doncs sempre serà renovada el dia de la diada.

De tu i de mi parlarem, jo et regalaré una rosa, de la festa en gaudirem, passejant per els carrers entre parades de roses, de llibres i de gent que hi dóna vida, tot proclamant que Sant Jordi és festa de enamorats.





Comentaris

  • molt bonic i tendre[Ofensiu]
    montserrat vilaró berenguer | 01-05-2016 | Valoració: 10

    Et llegiré perquè els teus relats enganxen tenen un no se que que m´agraden. Gràcies als teus comentaris

  • bonic i tendre relat[Ofensiu]
    joandemataro | 24-09-2010 | Valoració: 10

    ple de sentiment d'amor a la persona estimada i a la terra estimada, et felicito
    una salutació cordial des de mataró
    fins aviat
    joan

    pd.- gràcies pel teu comentari al meu poema

l´Autor

Foto de perfil de Falciot blanc

Falciot blanc

13 Relats

38 Comentaris

11385 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
Després de molt de temps torno a les pàgines de Relats en Català, només amb la intenció d’escriure histories i pensaments sorgits de la inspiració de les coses que veig, de les que sento, de les que em fan vibrar, i així poder compartir-les amb vosaltres, sense cap pretensió de res, tan sols el plaer d’escriure i somniar una mica. M’agrada molt la natura i els animals en llibertat, intentaré plasmar-ho amb prosa o vers.
Tinc seixanta-sis anys i estic molt content de viure, i si visc vull fer-ho de debò perquè el temps és curt però tot és ple d'instants, instants màgics que jo voldria atrapar per sempre. Gràcies també per tots els instants que heu publicat vosaltres per a mi.

Retorno de nou a aquesta finestra que sempre trobo oberta, potser i serè només de passada, potser m'hi entetindre un xic més, només escric de revolada, quan algun sentiment vola dins la meva ment i l'allibero, per alliberar-me. Tinc 70 anys ara mateix, i encara vull complir-ne uns quants més. Gràcies reletaires.