Per què ningu ho pot entendre?

Un relat de: Lídia Raventós Rigual

Mai havia conegut ningú com ella. Els seus cabells negres i llargs. Els seus ulls foscos i amb tanta brillantor. T'estimo, t'estimo molt. Perquè ningú ho pot entendre?
Tu 24, jo 13. És que hi ha alguna persona capaç d'enamorar-se d'un nombre? M'he enamorat de tu, del teu caràcter amable amb tothom. Del teu somriure que és el que em dona forces per viure. Dels teus ulls enigmàtics i la teva dolça mirada. De tu, perquè sempre estàs amb mi. Perquè m'ho dius tot sense cap paraula. Perquè em veus sense necessitat de mirar-me. Perquè ser que també m'estimes per com sóc, no per com t'agradaria que fos.
Perquè ningú ho pot entendre?
Més igual el teu físic. Més igual el teu sexe. Més igual de qui siguis o deixis de ser amic. Més igual el teu color de pell o la teva religió. Però no puc evitar voler endinsar-me en els teus ulls i descobrir si són verds o blaus. Perquè a vegades me'n oblido, però sóc incapaç d'oblidar la seva màgia que m'endinsa a estimar-te.
Perquè ningú ho pot entendre? Jo et seguiré estimant i t'esperaré... Si, t'esperaré fins que em vinguis a buscar.

Et començo a inventar...

Comentaris

  • gel | 04-09-2006

    És normal que molta gent no ho entengui, ara es nota molt la diferència, però que diguin el que vulguin, si sou feliços res més conta!
    Sort!!

  • Jo si![Ofensiu]
    Txell Pellicer | 26-06-2006

    Jo ho entenc...

    enamorarse a pesar de les diferencies, sempre ha existit!

    enamorarse de la persona menos indicada, tambe!

    enamorarse follament, sense mesura!

    Jo ho entenc...

    Sort,
    Pell

l´Autor

Lídia Raventós Rigual

13 Relats

45 Comentaris

23128 Lectures

Valoració de l'autor: 9.24

Biografia:
El meu desig d'escriure va sorgir sense esperar-ho. Un dia, trista i engoixada, el paper i el llapis van ser el meu refugi. Des de aleshores, no només em serveixen per desforgar-me sinó també per deixa reflexades les meves idees i sentiments.

petons!


si voleu podeu contectar amb mi a través de:
peke_bsk14@hotmail.com