Per què la poesia?

Un relat de: VersosDeCento
Per què la poesia? -es preguntarà tothom.

Doncs, perquè la poesia és la millor forma d’expressar-se​. Plasmar el que sents, els teus sentiments fins quedar-te nu completament al full blanc.

La poesia és amor. Estimar sense fronteres, sense condició sexual, sense religió. Estimar sense donar​ explicacions.

També és la millor forma​ de viure. Viure amb rebeldía, sense cap dictadura i ser feliç.

La poesia és llibertat.

Així que deixa’m escriure-la tal com vulga, tal com la sent.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

VersosDeCento

1 Relats

0 Comentaris

206 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
19/11/1996 Beniarrés, País Valencià.

Escric perquè sé que algun dia aquest NOSALTRES estarà al seu lloc. Recorda que el destí fa de les seues. Mentre tant sigues feliç i estima tal com eres.

Si quelcom;
VersosDeCento (Twitter-Instagram)
centollopis@gmail.com
http://vicentofficial.blogspot.com.es/

Jo escric,
tu m'inspires.

Últims relats de l'autor