Per què et trobo a faltar?

Un relat de: lluneta28

Per què et trobo a faltar? Si m'has fet mal, m'has enganyat, les vegades que deies que m'estimaves ho feies per no decepcionar-me.
Perquè tenies por a que veiessin com ets en realitat una persona sense sentiments capaç de fer mal una i altra vegada.
Perquè mai t'he importat i sempre m'has volgut treure del mig com has pogut, perquè jo t'estimava, perquè tu a mi no. Tantes nits sense dormir per la por de perdre't i ara em dono compte de que no serveix per res, ara que sé que mai et tindre, penso i dic per què et trobo a faltar?

Comentaris

  • Bones![Ofensiu]
    Seny i Rauxa | 26-03-2007 | Valoració: 10

    Ja se que he comentat ja aquest relat, però siusplau escolta'm et demano aquest favor, no paris d'escriure, fes-ho per desfogar-te, fes-ho per ajudar a superar el que et carcom, fes-ho per la Teresa, per a què s'adoni de que tens talent, fes-ho per ell, per a demostrar-li que d'acord el trobes a faltar però ja no el necesites, fes-ho per mi, perque cada relat que escrius se que et fa contenta i això es el que jo necesito, escoltar la teva veu dient-me que ja no el necessites.
    T'eStiMo molt! Tu ja ho saps!

  • ....per que et trobo a faltar...[Ofensiu]
    Ledesma Luna | 24-01-2007 | Valoració: 10

    ... per que va significar tant per tu... pero has pogut apendre tant d'aquesta relació; unes de les trampes de l'amor es que no fa falta entendre algo per sentir-lo, quan la ment enten en que ha passat les ferides del cor son massa profundes...
    Ets especial; Per arribar a la conclusió d'acceptar el que t'ha fet, i per tant apendre a superar-lo

    Petons

l´Autor

lluneta28

3 Relats

5 Comentaris

3750 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99