Per perdre’m eternament, Girona

Un relat de: ^[KuKa]^

Farta de tot i amb el cap fet un embolic me’n vaig a fer un tomb. No duc res, no em cal. M’endinso per la rambla, la gent camina, somriu, tothom hi està tranquil. No m’aturo en cap moment.

Entro al barri vell, i més, bell... Caminar per pedres em transporta a un ambient natural. Solitud, avui no hi ha ni una ànima. Paro un instant, tanco els ulls, escolto. L’únic lloc de la ciutat on em trobo silenci absolut, ja dubtava de la seva existència.

Pujo a l’última torreta de la muralla, avui la recorreré del final a l’inici, per tenir-ne un altre punt de vista. Un gran lloc per relaxar-me, desfogar-me, despreocupar-me, deixar-me anar, desconnectar, no comptar el temps, ser pols per un moment, cridar ben fort sense que em senti ningú per alliberar el meu esperit empipador.
Des d’allà d’alt puc veure el més petit detall de la ciutat, tan plena, sense espai... I veig la catedral perfectament, il•luminada, expressa puresa i sentiment, alliberació... poder. Me la miro tot sovint, sempre canvia, el pas del temps la fa més bella, és impressionant.

Miro a l’horitzó i observo la caiguda del sol que es fon entre les muntanyes deixant aquell cel rogenc que em fa sentir aquella sensació tan agradable, la adoro. No deixo de mirar-hi i quan a la fi no hi ha claror, em fixo en les llums de la ciutat. Estan tan unides que és impossible de contar-les. Em donen força, unió, valentia, esperit ferotge.
I la lluna ja m’acaba de captivar, aquest immens punt d’esperança, la nit obscura i ella, en canvi, espectacularment brillant.

Recorro la muralla entre foscor, morta de por, temo ensopegar i caure, però vaig amb compte i no succeeix, no prenc mal. Tinc les cames carregades i els peus destrossats, estic molt cansada, però ha valgut la pena, m’he tret un neguit de sobre.
Ara, nova, forta i amb esperança, continuo el meu camí, la complicada i imprevisible vida. Estarà marcat el meu destí? O podré desviar-me i fer amb ell el que jo vulgui?

Sempre tindré Girona per perdre-m’hi, si cal, eternament.

Comentaris

  • girona[Ofensiu]
    <> | 22-10-2005

    tens tota la raó, Girona és màgica. Et xucla tot mal que tinguis dins.. i de vegades, com no, te'l torna.. però amb una dolçura que fa que mai li puguis guardar rencor.. avera si un dia ens trobem en un d'aquests passejos! XDD

  • El titol ha sortit equivocat...[Ofensiu]
    ^[KuKa]^ | 20-10-2005

    El titol ha surtit malament :'(! és "Per perdre'm eternament, Girona"
    Perdo...

l´Autor

^[KuKa]^

12 Relats

15 Comentaris

11883 Lectures

Valoració de l'autor: 9.25

Biografia:
Anna és el meu nom ^^ jaja
He nascut el dia 16 de juny del 1988.

M'agrada escriure quan em succeeix alguna cosa i necessito desfogar-me, llavors ho expresso així i em relaxa...

M'encara fit box tot i que ja no el practico, ballo sardanes (la dansa més bella de totes les danses que es fan i ens desfan..."Joan Maragall") i m'encanta la relaxació, meditació...

Expressar el que sento exteriorment em fa sentir molt bé...