pensar i parlar

Un relat de: lataularodona

Acció fàcil i obia, gens cansada i profitosa, recomanada i poc nombrosa. No obstant és una de les que em costa i em manca, ja que no em consta, que l'acció no resolta, pocs cops l'alegria em porta.
Acció repetitiva i constant, no instalada a petits, però si a més grans, molt escoltada per les persones de pifiades, poc recordada més endevant. No obstant és acció que veig, en gent del voltant, encara que no sembli coerent, no hi ha manera de que o faci la gent. Jo, persona estudiant, que moltes vegades va copiant, no li entren les paraules, que per l'orella entren, es processen i s'obliden. Molts cops m'han donat la opció de fer l'acció, però, no em ve al cap cap solució. És cosa que en mi no va, això de pensar, per a despres actuar, i per això la vaig cagant i m'en vaig recordant, que primer es pensar i després parlar.

Comentaris

  • Et vaig llegint al revés[Ofensiu]
    ANEROL | 03-08-2007

    per tant et dic benvingut, encara qu ja t'he comentat abans. Déu n'hi do l'olla mental que tens; però és així, és sa i és tà molt bé que ho escriguis; fent-ho t'aniràs aclarint.
    Endavant

  • magma | 09-03-2007

    Benvingut a la web!!

    Encantada de llegir-te per primer cop. Per ser el teu primer relat, no està gens malament, amb la pràctica acabaràs creant grans obres, i has vingut trepitjant fort! Molt i molt bé !!

    M'ha agradat molt aquesta reflecció!


    petons de mâgmâ

  • Bienvenue! xD[Ofensiu]
    diesi | 08-03-2007 | Valoració: 10

    Hola! Saps qui sóc? xD

    M'ha fet ilusió ser el teu primer comentari, xD. És una bona reflexió, la que fas. Abans d'obrir la boca hauríem de pensar el que volem dir. Potser molts problemes són per culpa d'això.
    Molt bé, molt bé.
    Veus com tu també saps escriure?

    1 petó de benvinguda!

    b#NaT#b

l´Autor

Foto de perfil de lataularodona

lataularodona

4 Relats

7 Comentaris

3693 Lectures

Valoració de l'autor: 7.60