Penetració triomfal

Un relat de: cabrera

Aquesta nit pensaré en tu i et tindré, he après de totes i de cada una de les inclemències que he viscut darrerament i sé que ho puc fer. T'acaronaré darrera l'orella, deixaré esmunyir els meus dits entre els teus rínxols de palla. Et faràs irresistible i al mateix temps, jo em convertiré en el teu heroi i així et sentiràs segura, espero que per molta estona, deixaré la història plena de tons càlids i agradables i inconscientment voldràs retardar l'arribada de l'alba, gaudint de les nostres suors i barrejant fluids íntims. M'agrades molt i et desitjo, necessito que estiguem junts, com si fóssim un sòl cos, he après a controlar la meva ment quan m'absento de la realitat. De matinada però, quan la temperatura estigui en el seu punt més àlgid i abans que decaigui algun grau de calor: et penetraré. Deixaré la llavor dins teu perquè no m'oblidis mai fins que la mort t'arribi. Després sonarà el despertador i obriré els ulls amb una gran rialla, fruit de molta felicitat acumulada. Tu jauràs sola, estaràs feble, morint i no podràs ni obrir els ulls. Aleshores serà quan sabré que hauré triomfat perquè, injectat el meu verí, t'hauré aniquilat i hauré gaudit tota la nit.
De fet, quan em vaig apuntar als cursets d'autocontrol dels somnis, no sabia que pogués transformar als virus en noies atractives, disfrutar sexualment d'elles i al mateix temps injectar el verí suficient per a acabar amb la greu infermetat que pateixo

Comentaris

  • Triomfant sobre les inclemències[Ofensiu]
    Unaquimera | 22-01-2009 | Valoració: 10

    Només començar a llegir, ja he trobat una frase d'aquelles que sobten i encisen a parts iguals: "he après de totes i de cada una de les inclemències que he viscut".
    Només per això, l'autor del text ja mereix la meva admiració.

    Encara que sembli segur de si mateix i en possessió del control absolut sobre els seus somnis, el narrador reconeix haver sofert i patir una infermetat: el coneixement i l'aprenentatge continuat són les seves millors armes!
    La vida i els seus daltabaixos són uns mestres eficaços...

    T'envio una abraçada nocurna que no fa patir gens, ans al contrari,
    Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de cabrera

cabrera

26 Relats

46 Comentaris

28681 Lectures

Valoració de l'autor: 9.96

Biografia:
En veritat em dic Manel i sóc fill dels peus de la muntanya de Montserrat.
Abans creia que els rodamons haviem nascut per correr.
Ara crec que no calen ni braços ni cames per poder volar.
Acaba de sortir públicada la meva
novel·la:CERCLE DE TRAÏCIONS- Abadia editors, la podreu comprar a la llibreria Ona de la Gran Via i a qualsevol d'Igualada, Manresa, Martorell, Abrera, Collbató, El Bruc, Rsparreguera i Olesa. Gràcies.
Vull agrair tots els comentaris dels meus relats i també dir-vos que el meu correu és: manelarques@yahoo.es