Passió vora la mar

Un relat de: Marta Blanc
La setmana passada ens vam tornar a veure. De forma casual, i inesperada, vam coincidir al sopar d'aniversari d'un amic en comú. Un espai idílic, una casa preciosa, envoltada de pins, i just davant del mar, vorejant una caiguda de roca fins a l'aigua, i perfumant tot l'entorn amb olor d'estiu, de sal, i de calor.

L'últma vegada que ens vam trobar, vam decidir que no tornaria a passar, però en creuar-nos la mirada per primer cop, els dos sabíem que no seria així.

Al ser un bon grup de gent, i sense tenir cap connexió aparent ni coneguda pels altres, ens va tocar seure en taules separades, degut al volum de gent convidada a l'esdeveniment. Jo al bell mig d'una taula, just sota una olivera centenària decorada amb llums tènues, i ella asseguda al pedrís que servia de limit amb l'acantilat, a l'extrem d'una altra taula. La delicada llum que oferia l'espai, el dotava d'un gran encant, amb bona visibilitat, però la justa per a poder no ser vistos pels altres si ens miràvem. I ella ho sabia.
Durant tot el sopar, m'obserbava i em somreia de forma innocent, i sabíem perfectament, alhora d'alçar la veu en la conversa que a cadascú li pertocava, que ens miràvem l'un a l'altre, sense cap mena de pudor.

Ella es tocava els cabells, i s'acariciava recurrentment el tirant del vestit blanc que portava, de fil, faldilla curta, i escot pronunciat, deixant entreveure els brodats del sostenidor que s'intuïa, segons com es movia, per la transparència del teixit. Jo no podia fer més que desitjar-la, i fer cara de distret, esperant que s'impacientés per no notar la meva mirada, i que la busqués. I de sobte vaig veure com aixecava una cama, delicadament, per arrepenjar el peu sobre el pedrís, amb la intenció de colocar-se bé la sandàlia de pell, amb l'elegant i estratègica posició idònia perquè només jo veiés el que ella volia. La faldilla se li arrugava a la cintura, i podia veure discretament les seves calcetes blanques, brodades, a joc amb el sostenidor, com s'aferraven al seu cos nu al corbar-se adoptant aquella posició. Em mirava i somreia.

Passada una estona, havent sopat, i tots els comensals transitant amunt i avall cercant converses, coneguts, i alguna que altra copa, vaig perdre-la de vista una estona. Em vaig dirigir al bany, i al sortir-ne la vaig veure, davant de la casa, arrepenjada a una paret, i parlant de forma seductora amb un home d'edat avançada. Em va mirar de reull, es va despedir, i va marxar sense pressa ni interès cap a la part posterior de la casa. El meu orgull em demanava anar a buscar una copa i una conversa; rebutjar la seva sobèrvia invitació, però el desig em domina, i vaig continuar en la seva direcció. Al fer la primera corba, marcada per la paret d'aquella preciosa mansió, ella m'hi esperava.

- T'esperava, Marc - Va dir.

I em va mirar amb els ulls mig tancats, ebriagada per la nit, l'alcohol, i la situació. Es va recollir els llargs cabells castanys mentre la mirava, embolicant-los i subjectant-los amb una bonica pinça de fusta blanca. Sense cap mena de subtilitat, observava com els pits se li pronunciaven a l'aixecar els braços, deixar el seu coll nu, i provocar que el vestit exercís la pressió justa per mostrar el relleu d'aquell sostenidor suggerent, i uns mugrons lleugerament marcats. Vaig posar-li una ma a la cintura, i em va besar. Humit, llarg i càlid, aquell petó va desencadenar una profunda respiració, i quan vaig apartar-li el cap per besar-li el coll, i l'orella, vaig notar una ma acariciant-me l'entrecuix. Em va abaixar la cremallera, i la seva ma va entrar dins els meus pantalons, provocant-me una esgarrifança per tot el cos. Vaig posar les mans sota la seva faldilla, i vaig resseguir el contorn de les calcetes fins arribar a les ingles. Amb una ma agafant-li la cuixa, vaig colocar l'altra sobre els llavis de la seva vulva, fent pressió pels cantons, i traçant cercles lenta i suaument. Va respirar fons, va obrir les cames, i em va descordar els pantalons, per poder baixar-me'ls fins a la meitat de les cuixes, i masturbar-me.

De sobte, amb el meu penis extremadament excitat, i les seves calcetes humides, es va sentir un soroll, i vam quedar glaçats. El el risc en aqueste situacions és molt seductor, però quan el risc es transforma en fet, et recorre un aire gèlid que t'entumeix, en segons. Un dels convidats va aparèixer per un cantó, de pas, i se'n va anar. Degut a la foscor i la inmovilitat, no ens va veure.

- Què fem, Clara? És molt arriscat - vaig dir.

Ella em va mirar fixament, mentre acariciava els meus testicles. Amb l'altra ma va començar a masturbar-me un altre cop, mentre mirava amb cara de plaer com pujava i baixava la pell entre les seves mans i deixava el prepussi al descobert. Es va aixecar la faldilla, acariciant-se les ingles amb el meu penis.

- Vull que em facis l'amor.

Es va apartar les calcetes cap un cantó, i es va introduir el meu penis dintre seu, molt poc a poc, mentre em mirava fixament als ulls. Quan la vaig tenir tota dins seu, va relaxar el cos, i em va posar les mans a l'esquena, provocant que, mica en mica, primer molt lent, després més ràpid, la penetrés, arrepenjada a la paret, amb les cames ben obertes, i la faldilla apujada fins al ventre. Vaig apartar els tirants d'aquell vestit, deixant-lo caure per sota el sostenidor, que vaig descordar seguidament, deixant que amb el moviment, se li desprengués i li deixés un d'aquells pits preciosos al descobert. Mentre observava com tremolava, vaig descobrir-li l'altre pit, i els vaig apretar amb les dues mans, notant els seus mugrons endurits per l'excitació en els meus palmells. La vaig besar, i vaig notar com apartava les mans de la meva esquena. Es va agafar els pits, un amb cada ma.

- Marc, llepa'm, llepa'm els pits...

Així doncs, amb els pits entre les seves mans, li vaig llepar els mugrons, primer un, i després l'altre, com si volgués absorvir-ne tota la seva passió, mentre seguia penetrant-la, amb una ma apretant-la cap a mi pel seu darrere, i amb l'altra agafant-li les calcetes i fent pressió cap amunt, notant com li apretava aquells llavis rosats i molls. Ella excelerava cada cop més la respiració, fins que va deixar anar un gemec contingut, tapant-se la boca amb l'avantbraç, i es va fondre en un orgasme llarg i profund. Veure-la amb aquella cara de plaer, em va portar inevitablement a un nivell d'excitació incontenible.

- Clara, em corro ja, em corro,...

Ella m'apartà de dins seu amb agilitat i em va agafar el penis per masturbar-me, amb rapidesa, pressió, però amb delicadesa; i amb les meves mans agafant-li els dos pits, es va posar la ma a la pelvis, acariciant-se tota i em va dir:

- A les calcetes, Marc, corre't sobre les calcetes...

I així va acabar tot. El dos molls, amb les galtes vermelles, els seus pits tremolant entre les meves mans, i les seves calcetes brodades cobertes de semen. No he tornat a veure-la.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer