Passió nocturna d'enamorat encés d'un foc que dansa

Un relat de: nadàlia
Miro, el temps no existeix, esguardo les flames, els seus colors càlids, la seva escalfor em porta vora teu. Ets aquí , al meu costat, tu ets la flama que dansa i jo el desig de la nit. Vols que vingui amb tu a saltironar entre les guspires que eleven espurnes cap al cel? Nit estelada. Segueixo la teva dansa fins la darrera espurna
d'un foc que crema, d'un foc que dansa.Junts coregrafiem els estels i ens fonem en la nit càlida. Cercarem altres focs, altres flames i serem sempre junts, allà, a l'espai entre l'espurna i la flama.

Comentaris

  • Podria ser un poema[Ofensiu]
    llamp! | 25-12-2010


    Podria ser un poema el teu escrit.

    Hola, he vingut a fer-te una visita "llampec" al teu espai. Donat que et fas dir "nadàlia", he pensat que tindria alguna cosa a veure amb el Nadal.

    Es el primer text que et llegeixo i em trobo un redactat curt i carregat de bones intencions. Però em falla el format. Això que tu escrius ha de se un poema i com a poema hauria de tenir versos i no estar escrit d'una tirada.

    T'animo a escriure poesia, però poesia de la bona, aquella que no té mètrica, cap ni una, ni rima, ni mateix nombre de síl·labes per vers, etc. Si no poesia autèntica, poesia que brolla de l'ànima, que cerca la musicalitat, la metàfora impossible, la frase que enlluerna, la paraula que enamora....

    Per cert, conec a l'editor d'ABADIA. Veig que has publicat un llibre amb ells. Doncs res, que poetitzis molt!!!


    Centellejant!



l´Autor

nadàlia

46 Relats

86 Comentaris

45508 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Persona a qui entre d'altres coses, li agrada escriure, tinc publicada una novel.la eròtica "L'emprovador de senyores" del 2003, de l'editorial Abadia...fa temps que assajo poemes i relats i em deixo anar amb la imaginació i les vivències com a fogar de nous temes.
Escriure, escriure , per foragitar esculls i viure el moment present.
Tinc , també, tres flors a casa, que perfumen l'estela del camí.
Una forta abraçada i moltes lectures, que n'hi ha per donar i per vendre!
La vida? neix també al secà i entre les pedres,la vida empeny la vida, fem-ho senzill!