Parlem d'amor?

Un relat de: ullsdexocolata

Calava el cap i el vent pareixia sacsejar-li la seva arrissada cabellera contra les galtes emblanquides per culpa de l'imbècil fred, les fulles seques del carrer anaven a una velocitat tan gran... que ni tan sols podria haver-hi fixat la vista en una d'aquelles. Unes gotes li caigueren al front. I sí... un altre cop no era l'única que era trista. Els núvols sofrien una greu acumulació de pena en les glàndules lacrimals al no ser compatibles amb els dies solejats. Un dia tapat, com n'era el cas, era motiu per que unes petites llàgrimes caiguessin damunt la petita silueta de la jove. Però la seva pena no era la dels núvols. Un cop més havia estat ferida per l'espina que havia fet un profund orifici en el ventricle superior esquerre. L'amor que residia en la cambra des d'aquell dia no havia fet res més que créixer i augmentar les seves dimensions. Havia descobert que l'espina sempre hi seria; que el sentiment tan fort que sentia mai desapareixeria com en altres ocasions no tan intenses havia passat.

Comentaris

  • Nyanga | 30-01-2011

    On estan les teves lletres? Les teves paraules i els teus nous relats? Fa molt de temps que no llegeixo res de tu, res nou, que ja no escrius? Deu ser un bon senyal...almenys en el meu cas ho es!
    Desitjant tornar a llegir-te, perquè em transportes al teu mon amb les teves paraules, t'animo a que escriguis ben aviat!
    Gracies per les teves paraules!
    Una abraçada de xocolata!!

l´Autor

Foto de perfil de ullsdexocolata

ullsdexocolata

20 Relats

54 Comentaris

22274 Lectures

Valoració de l'autor: 9.90

Biografia:
Els meus ulls van veure la llum per primer cop un 20 de març. Mallorca és la meva terra, la meva estimada Mallorca.


Espero que ajudeu a corregir-me. No demano comentaris ni valoracions magnífiques, tan sols paraules sinceres.


Podeu localitzar-me a: margaesteva_@hotmail.com