Parlant d'hivern...

Un relat de: mrcke

Algú em parlava del hivern, però jo...jo pensava en el mar...En aquell dia, mirant el mar, aquell hivern, i recordava els colors, els grisos i l'aroma salat, la humitat, que s'olorava.
Aquell dia reflexionava, no sé ben bé en què, però ho feia i al fer-ho em sentia en pau, aquell ambient relaxat m'havia donat pau, les passes d'algú passant pel darrera, sentint com els granets de sorra fregaven a les roques i els passos acompasats, casi com si arrossegues les soles de les sabates, donaven pau...L'aigua lliscava entre les pedres, les roques.
I l'aire, l'aire ens feia sentir vius, ens acariciava la cara i les mans, ens feia sentir l'escalfor de la roba i xiuxiuejava entre els brots tendres i verds de la pinassa.
Així, en aquest estat vaig veure't, amb els cabells ballant amb la brisa, la mirada plena de vida, els ulls humits de felicitat i un somriure...aquell somriure!

Tu també senties el fred del hivern, del mar d'hivern i també vivies en mi. M'agradava viure't, m'agradava ser teu...Volia més, volia flairar-te més, volia escoltar-te, tocar-te més, viure't més...

Amb el fred al cos i el foc a terra estava'm bé, teníem pau, ens tenia'm, t'escalfava i m'escalfaves, fins que ja no ho feies...I què passava?? I què et passava?? Perquè et passava?? On estaves??

Morta.

Comentaris

  • aii!!![Ofensiu]
    jOaneTa | 20-11-2006 | Valoració: 10

    m'has recordat tantes coses d'un estiu molt especial... anava recordant aquell noi, aquells somriure, però després el final... que trist! això no t'ha passat?

    Bé dir-te que si, que el relat que has llegit meu és real, no fa gaire vaig escriure'l després d'arribar del metge...

    Un petó molt fort.

    jOaneTa

  • M'ha encantat[Ofensiu]
    GTallaferro | 16-11-2006 | Valoració: 10

    i no entenc com dius que no en tens ni idea d'escriure!!! M'agrada molt l'inici del relat. Em fa situar en aquest mar d'hivern. També haig de dir que el final m'ha impressionat.
    Espero llegir algun relat més teu , ben aviat.
    Salut!

  • El primer pas és el més difícil[Ofensiu]
    XvI | 15-11-2006


    Ara que ja l'has fet, animant-te a compartir el que escrius, deixa't anar i experimenta. Sembla que t'agrada jugar amb les paraules com fas a "cabells ballant amb la brisa" per exemple; i també sembla que t'agrada jugar amb l'imaginació i amb els finals colpidors. Són cosetes que conviden a llegir-te i a canviar això de "no tinc ni idea d'escriure" que t'has posat a la biografia.
    No sóc massa amic de donar consells (que tampoc sóc qui), però faré una excepció. Cuida les faltes (al principi tots les hem descuidat, poc a poc intentem pulir-les) i les normes de puntuació (es força generalitzat, però incorrecte posar massa signes de puntuació. Un sol interrogant enlloc de tres). Un escriptor de la web, en Jordi Domenech, té un article interessant sobre aixó.

    salutacions

  • Parlem-ne![Ofensiu]
    Unaquimera | 15-11-2006

    Un relat sobre l'hivern quan aquest s'apropa... bona tria!
    Només començar-ho a llegir, em trobo en un dels meus temes predilectes, així que ja em tens enganxada!
    L'he gaudit de debò, el teu text, fins al final en què he quedat astorada: no et conec prou per saber si parles d'un mort física o de la mort d'una mútua companyia, però en un o altre cas, el final és de calfred.

    Bon començament, el teu!

    Benvingut a Relats!
    Espero llegir-te més... el teu estil sembla interessant...
    De moment, t'envio una abraçada ben viva,
    Unaquimera

l´Autor

mrcke

5 Relats

11 Comentaris

6139 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Tinc 30 anys, no tinc ni idea d'escriure, però de tant en tant m'agrada intentar-ho.
Sóc més de ciéncies. M'agrada llegir, sobre tot novel·les d'intriga, de terror, la poesia i ciencia ficció.
Doncs res, vaig trobar aquesta pàgina i em va agradar molt el respecte que tothom té per tothom i això em va animar.
Si algú vol qüalsevol cosa ja ho sap. M'agrada ser amic de tothom. Em podeu preguntar el què volgueu.
Merci! una abraçada a tothom!! i perdoneu pels meu relats!!

mrckect@hotmail.com