Paraules

Un relat de: Pastilla efervescent

No sé perquè però tinc paraules preferides, que m'agrada dir a totes hores, que sempre les tinc present...Per com sonen o pel significat que jo els hi dono.
Una d'aquestes paraules és ESCALFOR.Potser perquè d'escalfor d'aquest tipus jo no en sento gaire.Escalfor interior, d'una abraçada sincera, d'aquelles que no voldries que acabessin mai... Saber que aquella persona et protegeix deu ser una sensació perfecta, escoltar el seu cor, bategant al mateix ritme que el teu, no sentir fredor enlloc, només calma. I que et diguin: t'estimo, és el millor que et pot passar. Sentir-te protegit, estimat, guardat de qualsevol mal...
PASTILLA EFERVESCENT, n'és una altra.
Com vols que voli, si m'has pres les ales? L'únic amor de debò que he sentit, sempre ha estat acompanyat de tristor, dolor, patiment, soledat... I tu no em vas arribar a dir "no t'estimo", ni jo a dir-te "t'estimo", ben mirat. Però encara ara sento bombolles en algun lloc remot dins meu, tota jo sóc una pastilla efervescent quan els meus ulls es troben amb els teus. I com tota pastilla efervescent, hi ha un moment en que les bombolles s'esvaeixen i és llavors quan no em sento el cor bategar.
I sé el que m'espera, que marxis sense mirar enrera, feliç de sortir d'aquí, i jo continuaré tancada en mi mateixa, esperant que em rescatis. Tot serà tan fosc com un núvol negre, però darrera hi haurà el Sol, ben amagat rera el teu record...
Tinc debilitat per les CAIXES. És la meva manera de dir que cada persona té una caixa dins seu, amagant sensacions, records, il·lusions, pors, quelcom que només ell pot veure. Dins aquestes caixes amaguem la part de nosaltres que no volem que sigui descoberta, per una cosa o per l'altra. Potser perquè no ens volem exposar a que ens puguin fer mal, les guardem amb pany i forrellat desitjant, amb totes les forces que ningú arribi a veure-ho mai. Doncs a vegades val més deixar que algú vegi un petit boçí d'això que jo en dic caixa, perquè podrem ser més feliços, o estar més complerts.
Fins aquí la meva recopilació de paraules i sensacions que aquestes m'evoquen(de moment).
Continuarà...

Comentaris

  • Gracies[Ofensiu]
    Llum d'Estels | 22-06-2007

    pels teus comentaris. Sempre es bo conèixer opinions i crítiques.

    Jo també crec que tots tenim paraules que ens diuen moltes més coses que el diccionari, segurament associades a les nostres vivències. O potser és que tenen una mica màgia propia? La teva deu ser màgia efervescent ;)

    Salut

  • Escriu-ne un altre[Ofensiu]
    diesi | 03-06-2007

    6plau!!! :(

  • Com vols que voli si m'has pres les ales?[Ofensiu]
    diesi | 17-04-2007 | Valoració: 10

    Fa temps que em vaig llegir aquest relat i sempre havia volgut comentar-lo però passava de llarg. Avui que tinc temps ho he fet.

    M'agrada com et descrius. Una pastilla efervescent, molt curiós. Bé maca, començo a sentir-me impascient per veure un altre relat teu. Pots estar-ne segura que te'l comentaré ;).

    Un petó!!

    b#NaT#b

    P.D: merci a tu també per seguir-me llegint :P.

  • m'agraden molt els donetes a les 8h del matí...jeje...[Ofensiu]
    aina | 09-04-2007 | Valoració: 9

    Les paraules són màgiques... les caixes de vegades sí que s'obren...quan menys t'ho esperes...i llavors, només cal saber-les cuidar i estimar....
    Puc afegir paraules?
    Una seria mandarina...em fa riure la paraula! L'altra seria "omitset"...si la gires al revés...jejeje...
    un petó molt gran i fins demà!