Paraules a un poeta.

Un relat de: S de LLibertat

Voldria parlar com tu, Miquel,
utilitzar els mateixos noms,
pronoms, adverbis i metàfores
Voldria parlar de la quietud del temps
i de la sort que rau
en la mirada d'uns ulls clars
Voldria utilitzar mots de cada dia
per parlar de la grandesa d'estimar
Però no compartim ni l'època ni el gènere
ni he viscut suficients anys
per parlar com els poetes
A més a més, secretament et dic,
que jo sóc la dels ulls blaus
que et mira des del fons del temps
i es troba el centre just de l'espiral.

Comentaris

  • ginebre | 26-01-2007

    Quin bell poema!
    Quin homenatge al poeta nostre!
    Ets la dels ulls blaus i estàs a dins del poema. Ets el poema i la poetessa.
    Molt Bonic. Les paraules justes, el ritme , el to. M'agrada molt.

l´Autor

Foto de perfil de S de LLibertat

S de LLibertat

10 Relats

13 Comentaris

11104 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Els anys que ja he viscut els he viscut.
Els que em resten per a viure els he de viure.
I mentrestant vaig escrivint i així respiro.


"NO ENS PRENGUEM SERIOSAMENT LA VIDA, NO EN SORTIREM VIUS"