Pànic a la cuina (Èxit-Fracàs)

Un relat de: Siset Devesa

El xef de moda i tot el seu equip estaven desencaixats. Tanta feina, tanta creació i tanta campanya mediàtica, de res servirien havent caigut l'infortuni damunt de l'establiment en el moment clau. Una fatalitat com aquella era inimaginable. Amb totes les taules reservades, eren a punt d'arribar ( sempre d'incògnit ) els inspectors de la guia, que atorgarien la màxima i definitiva qualificació al seu restaurant de cuina avantguardista. Ni el maître, amb tants anys de carrera, podia mantenir la serenitat. No s'havia vist mai en una situació tan compromesa. Ni quan se'ls va esguerrar el soufflé pel President.

Però ara, ¿com s'ho farien per reconèixer que, per una poc justificable falta de previsió, aquella nit no podrien servir sopars per falta del principal ingredient? En tota la comarca, no hi havia hagut manera d'aconseguir ni una sola, miserable, bombona de nitrògen líquid.

Comentaris

  • ginebre | 18-07-2007

    aquest cas, el títol el trobo encertadíssim.
    A la historieta li falta un punt per transmetre aquesta sensació de desastre total, de pànic, de catàstrofe.

  • Jordi Labanda i el nitrògen.[Ofensiu]
    Siset Devesa | 14-03-2007

    Al suplement dominical de La Vanguardia, el Magazine de diumenge 11 de març de 2007 hi apareixia un acudit de Jordi Labanda on s'hi podia veure una parella asseguda a taula d'un restaurant, mentre el cambrer els proposava un plat fet (cito de memòria i no voldria ser textual) al forn, a la planxa, o ¡ al nitrògen !
    Va fer-me gràcia veure-hi reflectit, d'alguna manera, l'esperit del relat.

l´Autor

Siset Devesa

53 Relats

193 Comentaris

65972 Lectures

Valoració de l'autor: 9.94

Biografia:
"Dins es món que m'he inventat tot se mou a total realitat."

Multicinemes (Antònia Font)