PALMERES EN L'ARENA

Un relat de: Berenís
A baix del port hi ha un vaixell de fusta que ja no utilitza ningú. Fèia les delícies d'alguns turistes però ara només resta ancorat i segueix el balanceig de l'aigua quan hi ha un poc de remor de vent.

Vaig caminar espai, tot estava en silenci i fèia gelor. Vaig mirar amunt, cap a la barana, i vaig mirar cap a tots els llocs. El vaixell estava prou pegat al moll com per a poder arribar-hi amb facilitat d'un bot.

Ara sóc a dins. Ha sigut fàcil obrir portes de fusta i trobar un camarot amb llit al igual que pegar el bot des del moll i agafar-se silenciosament, amb força però. Tot fa olor a tancat i no em fique dins dels llençols perquè em fa grima i em quede entre el cobertor i els acartonats llençols grocs.

Sé que em quedaré dormida de seguida perquè estic cansada de tot el dia caminant amunt i avall, vagarejant, sense rumb. Quan m'he llevat les sabates els peus han retrobat la seua esència, espai i forma.

Demà apareixeré a una platja desèrttica amb unes palmeres al fons plenes de dàtils i cocos. Algú ha soltat el vaixell. No sé qui. El vaixell encaixarà a l'arena i el sol acabarà entrant per la finestra i em despertaré, eixiré a fora i veuré les palmeres.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Berenís

Berenís

7 Relats

6 Comentaris

4856 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Des de ben xicoteta que m'agrada escriure, de fet el que més m'agradava dels deures del cole era quan ens demanaven fer redaccions. Fins i tot vaig pensar en ser professora de llengua quan tenia 13 o 14 anys però finalment no va ser això el que vaig estudiar. Amb 20 anys o així em vaig atrevir a presentar-me d'amagat a un concurs de poesia a la universitat però no el vaig guanyar. Sempre he escrit, unes temporades més que altres, els meus pensaments i sentiments a llibretes o fulls solts, i quan ho he fet m'he sentit millor. En el fons somie en ser escriptora o dit d'una altra manera, escriu-re mitjanament bé i agradar als lectors o a alguns. M'agradaria fer algun curs o taller d'escriptura creativa o alguna cosa semblant però de moment practique per lliure. He estudiat entre d'altres biblioteconomia i m'encantaria treballar a una biblioteca o en algun lloc relacionat amb els llibres, la lectura, l'escriptura.