PALLES

Un relat de: Jaumedelleida

PALLES

Ja se li notava només veure’l que seria un 6 de l’Eneagrama (classificació de les persones entre 9 tipus de caràcters), pels seus constants dubtes en qualsevol decisió que volia prendre.
Mai concretava res ni es definia quin seria el seu determini fins que arribés l’hora d’executar la intenció presa. No cal dir doncs, que la presentació de la Julieta, de la qual se’n va enamorar només veient-la, li va suposar un allau de dubtes per haver de decidir que caldria fer amb ella després de conèixer-la. Si trucar-la per trobar-se de nou, si anar en recerca d’ella per, intencionadament, ensopegar-hi, o escriure-li un correu per citar-se al mateix lloc on van ser presentats.
Arribat el dia que havia de prendre la determinació adient per si tirava endavant l’encontre o no, va voler que fos la sort qui decantés la solució al problema que el mateix es creava per no ser agosarat . Va pensar que una bona sortida al dubte presentat, seria el joc de les palletes. Si triava la llarga faria el pas necessari per trobar-se de nou amb la Julieta, i si sortia la curta ho deixaria estar. Al cap i a la fi, ella ni se n’assabentaria de tot aquest galimaties mental del nostre protagonista.
Va aprofitar una visita del seu veí i amic comú, perquè l’ajudés en l’elaboració del petit joc, i ja posats en la matèria, considerablement confús per estar dubtant quina de les dues havia d’agafar, finalment es decantà per la que el instint li demanava, no sense fer perdre quasi bé la paciència del company col•laborador per tanta espera. Malauradament, trià la palla curta, amb la qual cosa, desestimà citar-se novament amb la recent presentada amigueta.
Vistos els fets doncs, el veí company i amic que tan pacientment aguantà l’espectacle, li recomanà que a partir d’aleshores només es dediqués al joc de les palles, però això sí, que no fossin d’ara endavant d’origen vegetal.
Se suposa que l’afectat va saber interpretar el missatge que se li donava o.... potser no?.

Comentaris

  • Oh i tant que ho va entendre![Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 26-09-2011 | Valoració: 10

    És evident que el protagonista de la teva història no és un xicot molt decidit, però crec que lo de les palles ho entén fins i tot el més innocent. Més que res, perquè a això ja es comença a jugar-hi de petit, o de jovenet, encara que no és conegui la terminologia exacta del que s'està fent.
    Pero, compte!, com molt bé diu la Niubi, igual l'amic pren la iniciativa i cita ell mateix la xicota en qüestió. No val a badar!

    Una abraçada
    Aurora

  • Jo no vull ser un 6![Ofensiu]
    Núria Niubó | 26-09-2011 | Valoració: 10

    Un bon cagadubtes aquest protagonista!
    Vols dir que el company no li va fer alguna trampeta per quedar ell amb la noia?

    Un relat divertit i amb un xic d'erotisme.
    Renoi Jaume, darrerament estàs inspirat, eh!
    M'ho he passat força bé!

    Una abraçada
    núria

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

366 Relats

729 Comentaris

371064 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com