Ovaris tremolosos

Un relat de: Bonhomia

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Amb ardor caminen els meus dits per dins teu, intentant escanyar-te els ovaris i beure'n la sang, tu, verge d'això, per jo cometre un assassinat romàntic ara que el món no existeix per a nosaltres... però després... què em faltaria? El teu clítoris màgic, que tant i tant fa estremir-te i vessar el meu beuratge... i oferir-te la meva llet cremant per oxidar la teva pell per moments per fer-la tremolar, que arrebossa la teva carn, com un llampec de sang del dimoni, que et domina, que ens posseeïx des d'on vol i al qual tant debem... guarda't els teus ovaris calents perque els intenti llepar com un boig, perque la meva llengua dura tremoli i perque em refreguis amb les dents el membre i la teva llengüeta m'inenti foradar, punxant, cada porus de la meva gran polla, convertida en ferro per la teva cara de puta, els teus llavis retorçats, els teus ulls blancs...

Comentaris

  • Les primeres línies tenen contundència literària.[Ofensiu]
    angie | 30-08-2008

    PErò a mida que llegeixo, m'hi falta una mica de... suavitat potser, sempre parlant del modus narratiu. M'esperava un esclat lingüístic ple de l'eròtica que flueix tremolosa, però m'ha semblat tancat en un espai massa reduït.
    M'agrada el fons, molt, i crec que polint aquesta mena de ràbia intrínseca que s'endevina, el relat seria ben rodó. Tots hem de controlar quelcom en les nostres vides, tots. I l'escriptura, ens ajuda, sens dubte, a banda dels comentaristes filòsofs com jo, jajajaja.

    Una abraçada, Sergi!. I ja saps que existeix un lloc que es diu Sibèria, on d'una patada, hi pots enviar qualsevol fantasma. Jo, n'he enviat "de vacances" uns quants.

    angie

  • No està mal[Ofensiu]
    almodis316 | 28-08-2008 | Valoració: 8

    la llàstima es que jo encara soc joveneta, i es passen el dia recomanantme qe no llegeixi aquestes coses, pero m'agrada
    un petó

  • Home, no sé... Té bones intencions, sí, però...[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 26-08-2008 | Valoració: 8

    No em sembla un mal relat, em sembla que té coses bones, però no sé... No és el meu estil. I com a persona que em represento a mi mateixa i a la gent que també té els meus gustos, t'ofereixo un 8, que no està malament.

    Malgrat tot, em llegiré altres relats teus.

    Salutis!!

Valoració mitja: 9.55

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

514650 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.