Osset de Peluix (26). Enmig de la passió.

Un relat de: cuidador_d-ossets
Ja estan doncs, els dos despullats, en el llit i besant-se. En aquestes que l'Èric li diu a la Miranda:

- Bé, maca, si aquesta nit hem de divertir-nos, més val que ho fem ben fet, no?

- No pateixis carinyo per això, que ara mateix trec els condons i demà prenc la píldora.

- Ha ha ha! No, en això ja hi confio. Jo pensava més aviat en... fer l'acte eròtic de forma més planificada.

- No sé què vols dir. Home, fer un clau és divertir-se de forma espontània, no? Tampoc s'ha de seguir un horari estricte ni res; no sé, què vols dir?

- Mmm, clar, bé, deixa'm fer. Estira't al llit boca avall.

La Miranda obeeix. L'Èric procura semblar calmat per tal de no tallar la màgia del moment. Ell es posa de genolls rera ella.

- Ei, Èric! No m'aniràs a donar pel... És que aquest tipus de sexe... no sé si em va massa...

- Calma't i provem-ho. Només és per anar entrant en ambient. Tranquila carinyo que amb mi et sentiràs a gust.

- Però mai ho havia provat ni amb l'Armando!

- Doncs jo que no he tingut mai xicota i tampoc ho he provat! Tranquila, si no t'agrada provem una altra diversió que n'hi ha més per provar. Aquesta ja feia temps que volia experimentar-ho amb una noia!

"Carai, i això que donava la impressió de ser un tio cast i reprimit, i quan li surt una oportunitat i pot treure el que duu dintre... Bufa!".

L'Èric, amb paraules amables, va fent juguetejar i "connectar" el seu genital amb les nalgues d'ella. La Miranda enseguida va oblidant-se de perjudicis i passant-s'ho bé. De tant en tant deixa anar algun esbufec suau de satisfacció.

Així de sobte l'Eric li demana a la Miranda que es posi dreta sobre el llit.

- Bé, i ara què, carinyo? - Diu ella.

- Ara deixa'm fer.

Li va besant els pits durant tres minuts, i després li fa mossegadetes inofensives a l'entrecuix d'ella. No cal dir que després ella fa xupades a l'entrecuix llarg d'ell. Passen els minuts.

Per sempre quan fan el coit o és necessari, fan servir el condó masculí per precaució. Tot i la forta passió que senten no en fan cap joc, amb la seva salut.

Passen així trenta minuts, quaranta, cinquanta...

Ha arribat una hora deu minuts quan la Miranda aparta suaument a l'Èric i li diu que prou.

- Com, carinyo? Però no havies dit que en tenies moltes ganes?

Ella riu i explica:

- Clar que sí, amoret. Però ja fa molt que portem donant-li a les frontisses del llit! Ja estic una mica cansada. No pateixis gens que m'has deixat satisfeta. Vestim-nos, tomba't i xerrem una mica.

L'Èric accepta la proposta de la seva ¿xicota? de vestir-se amb un pijama d'estiu donat que fa una mica de fred. Un cop ja vestits, es tomben l'un al costat de l'altre, molt relaxats, i xerren. L'Èric es pregunta a sí mateix que com ha anat la cosa, i es sent extranyament una mica com si hagués fet el ridícul. De sobte la mira a ella i veu que ella el mira amb una expressió radiant de felicitat.





--------------------------------------------------------------
Sigues benvingut/da a Lletra Perenne: http://lletra-perenne.fandom.com/ca

Comentaris

  • De tu a tu...[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 23-03-2020 | Valoració: 10

    M'he ficat enmig de la vostra passió com un voyeur i la veritat és que m'ho he passat d'allò més bé llegint els vostres diàlegs. Els trobo molt autèntics i sincers, sense malicia. Enhorabona per què tot acabes amicalment. Nil.

  • Perdó, voldria afegir... Ni[Ofensiu]
    jomagi | 21-03-2020

    ...un comentari, d'un escaldat i cremat catedràtic de Belles Arts [Història de l'Art]. M'explicaré; per la fotografia que veig, tu ets molt jove ( i no saps la sort que tens)). Bé, jo sóc ja caduc... però he tingut tantes, i tinc tantes històries encara ara (unes maravelloses i altres dramàtiques)... Amb això vull dir que dosifiquis una mica aquest ímpetu eròtic i sexual... Et recomano que llegeixis MOLT, MOLT I MOLT !... Veuràs que no tot radica sols amb l'absorvent SEXE. Hi han moltes excepcions tant o més sublims que et poden donar sentit a la vida com per exemple: la nostra estimada filla de trenta-cinc anys, discapacitada, cega, sorda i muda... Vull dir-te amb això que, no tot és llum vermellosa envoltada de gemecs... ni lookcs internacionals amb música Reyko Spinning Over!... Intenta llegir amb solitud els Petits poemes en prosa de Baudelaire.... Ja em diràs quelcom. Una forta abraçada.
    Josep M.G.

  • Gràcies amic jomagi.[Ofensiu]
    cuidador_d-ossets | 21-03-2020

    Gràcies pel teu comentari. I com dirien els Dupondt: "I miraré de fer-ho millor la vegada vinent". Un sempre fa el que pot... Bé, ens veurem per aquí. Una abraçada!! I compte amb el coronavirus, que diuen que mai se sap!!

  • Gratament sorprès....[Ofensiu]
    jomagi | 21-03-2020 | Valoració: 10

    ... pels teus escrits seriats [els he llegit tots] Molt, molt interessants; ànim I no paris.. Agraeixo el teu acertat comentari sincer I oportú. Tens tota la raó, vaig explotar (en mig d'aquesta epidèmia, vaig recordar Heidegger en aquella expressió tant seva: Sein-zum-tode [el ser-per-la-mort].. .en un mati que vaig aixecar-me amb mal peu.?
    Una abraçada....!

l´Autor

Foto de perfil de cuidador_d-ossets

cuidador_d-ossets

70 Relats

40 Comentaris

21331 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Em presento.

Em dic Unicorn Blanc del Bosc, o Unicorn Blanc. També utilitzo, per raons pràctiques, els pseudònims de Crom el nòrdic, Unicorn Gris i Cuidador d'Ossets, si bé només posaré articles nous en aquest últim pseudònim i en aquest mateix en què ara em veieu (els altres noms d'usuari són de consulta i, en certa manera, d'emmagatzemament d'antics articles).

Els meus ideals són el catalanisme, la literatura, el món de la fantasia i l'acceptació de les normes socials que defenso, entre d'altres.

El meu nom de Facebook és
"Mark Corbera Mestres" .

El meu nom de Twitter és
"El Dorat"

El meu email és
webmestre2(arr.)gmail(punt)com

El conjunt de les meves webs (és a dir, de les webs administrades, moderades o dirigides per mi) es diu Portal Perenne, també anomenat "el Perenne" i està format, entre d'altres, per Lletra Perenne, també anomenada "la Perenne" .

La meva web d'articles es diu, com hem dit, Lletra Perenne i està a:
http://lletra-perenne.fandom.com/ca .

Actualment disposo de fòrum, el Fòrum Perenne, part de el Perenne, la direcció del qual és:
http://forum-perenne.foroactivo.com/ .

Podeu tenir accés a tots els relats de Lletra Perenne publicats a Relats en Català aquí:
http://ciutat-perenne.com/m/3qa

Els meus pseudònims a Relats en Català són: Unicorn Blanc del Bosc, Unicorn Gris, Cuidador d'Ossets i Cromelnordic. Observació: m'hagués volgut dir "Unicorn Blanc", però no podent fer-ho, em vaig fer dir "Unicorn Blanc del Bosc".

Que vagi bé!!!