Osset de Peluix (25). Comença el show.

Un relat de: Unicorn Gris

- Que què faig? Doncs passar-m'ho bé amb tu preciosa.

- Vols fer l'amor amb mi? De debò? - Ell assenteix inequívocament. - Ja t'he fet picar! Però escolta, no vull que a meitat de montar-nos-ho em diguis que te'n penedeixes, eh? Ha ha ha! Que et conec!

- Ca, dona! Ja tindrem temps de penedir-nos-en! Vinga, despulla't i som-hi!

"La veritat (pensava la Miranda), no m'ha agradat molt com ha dit això de 'Ja tindrem temps de penedir-nos-en'! Però ara no vull pensar molt en el futur! Si ell té ganes ja l'animaré, i ja veurem si amb el temps el sedueixo per a sempre! Si ja feia temps que se li entreveien les ganes!".

- Està bé Èric! Tu ho has volgut, a passar per l'embut! Vaig al lavabo a despullar-me i a maquillar-me una mica. Tu queda't aquí, treu-te la roba, toca-te-la una mica si et faràs venir més ganes... i prepara't que aquesta no l'oblidaràs!

Ella el besa a la galta i surt de l'habitació amb presses. L'Èric es despulla i es queda pensatiu. No està encara convençut que vulgui enrollar-se permanentment amb la seva companya actual, fa el correcte fent l'amor amb ella? És un error aprofitar el present sense tenir garanties del futur? En tot cas si ha cedit a la temptació carnal és perquè aquesta existeix, i clar, l'Èric no era de pedra. A més, tot i els dubtes que sent del futur en el fons sent una mica d'ilusió per aquest enamorament recent.

A més també pensa una altra cosa. La Miranda de ben segur que ha tingut relacions amb altres nois, amb l'Armando i d'altres xicots. Perquè estava tant ilusionada amb ell? Se li veia que estava ilusionada com una nena amb la relació. Coneixia el clàssic mite que les ex-núvies eren "eines utilitzades de segona ma que ja tenen rodatge" i que per tant, com que tu no ets el primer, "ja no poden estar ilusionades amb tu". No obstant, la Miranda estava entusiasmada amb ell. Potser era que ella havia acabat insatisfeta amb l'Armando i els altres i que encara no havia perdut les esperances de trobar un nuvi adient. Ja havia quedat clar que la Miranda havia posat ilusions amb tios bestiotes que al capdavall no havien comprès les seves ilusions romàntiques i fins eròtiques. No seria que igual un noi intelectual i romàntic (malgrat indecís) li revifaria les ilusions?

No obstant, clar, l'Èric no se'l creia, el mite de les "noies de 2na amb rodatge". No se'l creia malgrat n'hagués vist exemples vius. Ell ja havia estudiat com era la gent i pensava que les ilusions, malgrat la vida és dura, les vertaderes ilusions mai moren fins que tu no abandones i et rendeixes. Havia vist gent com des de jove ja no tenia ilusions i persones atractives que amb més de mig segle d'edat seguien amb esperances i fantasies. Les ilusions, pensava ell, són una cosa emocional però que necessiten, i poden tenir, un suport racional, un acte de voluntat.

L'Èric anava cavilant sobre tot això mentre la Miranda era ja nua al lavabo, més entusiasmada en preparar-se. Ja estava nua, i s'anava posant llapis al llavis i pentinant-se una mica. Es tocava els pits i procurava fer-se imatges mentals de la situació.

"A veure com m'ho monto... Sí, em sembla que estic guapíssima, i segur que ell bé s'ho pensa. Ai l'Èric, tant inteligent i guapo i tant tímid! I sóc la primera amb que s'ho monta! Res res, precisament per això ha de ser molt especial, no puc fallar-li! Mmm, em sembla que ja estic preparada, doncs a l'atac!".

Així doncs ella ja entra al dormitori, on l'Èric està estirat, atent, i es gira per mirar-la. És la primera vegada que es veuen despullats. La Miranda, que es pensava a sí mateixa que seria com a més atrevida, somriu amb timidesa a l'Èric. Ell li torna el somriure. S'abaixen les defenses. Ella estira el seu cos alçat i nu i diu només:

- Èric, tot això que veus és téu. - referint-se, clar, al seu cos. S'acotxa i es besen. I això tot just ha començat...

Continuarà.

--------------------------------

Visita La Stoa: www.lastoa.com

Comentaris

  • T. Cargol, et vull remarcar...[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 04-11-2005

    Mira, T. Cargol:

    1) És un recurs literari normal que els personatges siguin indefinits. La literatura completament semblant a la realitat quasi sempre és avorrida.

    2) Les persones rarament som totalment definides, tothom té algun grau d'indefinició. D'acord, la indefinició pot ser causa de vulnerabilitat davant atacs verbals. Però també una excessiva definició pot fer que et facis massa racional i/o massa dictador. La indefinició és com la sal: ni massa, ni massa poca. Al cap i a la fi, només la indefinició permet coses com el perdó o la caritat gratuïta, no trobes?

  • A veure aquest show...[Ofensiu]
    filladelvent | 18-08-2005 | Valoració: 8

    Avui he gastat part del dia per aquesta novel.la, per la Miranda i l'Osset de Peluix. M'he llegit tots els capítols des del primer al 25, i t'he de felicitar pel bon fil argumental.
    Ella em sembla un personatge peculiar, amb sortides de preadolescent, i una innocència que fa emmalaltir...
    Ell el tinc conegut: me'l sento meu, com molts que el devem llegir.
    Referent al que diu el senyor Cargol, crec que ella continua sent adolescent perquè forma part del seu caràcter, i que ell és indecís perquè se li han trencat unes normes que ell havia assumit i acceptat les conseqüències, com si fossin manaments a cumplir.

    Felicitats cromelnordic, estic impacient al resulatt d'aquesta setmana (tot i que em sembla elvirar-lo per entre els pensament de l'Eric...)

    -Filladelvent-

  • Jo intento retratar una visió educada del món i crec que...[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 17-08-2005

    Aviam, T. Cargol, jo intento retratar una imatge d'un noi i una noia beneducats.

    Sovint passa (per exemple a mi, que sóc un tio molt tirant a bonachó i moralista) que les bones persones com que no volem fer mal anem tantejant i ens agrada més degustar el menjar suament que acabar-nos-el depressa per fotre'ns rots de satisfacció.

    El conte expressa un idealisme sobre gent beneducada.

    Seria una bona idea fer un conte sobre gent maleducada, barroera, amb presses eternes.

    Osset de Peluix descriu una forma bastant concreta de realitat, no totes alhora. I a més, com quasi tota la bona literatura és un dramatisme, no un realisme.

    Ara ho entens millor?

  • Sobre la indefinició i eterna adolescència[Ofensiu]
    T. Cargol | 17-08-2005

    Cromel,

    Sembla com si els teus personatges parlessis des d' un estat d'eterna odolescència i d'indefinició sobre ells mateixos i amb joguines que s'estudien però que encara no s'han decidit a adquirir.

    Es que si la vida no t'obliga una mica és ser agosarat tirar-te a la piscina, encara que nadar sigui molt agradable. Aquest problema no el teniem abans: anavés a la piscina vestit de carrer.

    No se si va per aquí la cosa,...- continuarà -

l´Autor

Foto de perfil de Unicorn Gris

Unicorn Gris

143 Relats

321 Comentaris

161309 Lectures

Valoració de l'autor: 8.96

Biografia:
Em presento.

Em dic Unicorn Blanc del Bosc, o Unicorn Blanc. També utilitzo, per raons pràctiques, els pseudònims de Crom el nòrdic, Unicorn Gris i Cuidador d'Ossets, si bé només posaré articles nous en aquest últim pseudònim i en aquest mateix en què ara em veieu (els altres noms d'usuari són de consulta i, en certa manera, d'emmagatzemament d'antics articles).

Els meus ideals són el catalanisme, la literatura, el món de la fantasia i l'acceptació de les normes socials que defenso, entre d'altres.

El meu nom de Facebook és
"Mark Corbera Mestres" .

El meu nom de Twitter és
"El Dorat"

El meu email és
webmestre2(arr.)gmail(punt)com

El conjunt de les meves webs (és a dir, de les webs administrades, moderades o dirigides per mi) es diu Portal Perenne, també anomenat "el Perenne" i està format, entre d'altres, per Lletra Perenne, també anomenada "la Perenne" .

La meva web d'articles es diu, com hem dit, Lletra Perenne i està a:
http://lletra-perenne.fandom.com/ca .

Actualment disposo de fòrum, el Fòrum Perenne, part de el Perenne, la direcció del qual és:
http://forum-perenne.foroactivo.com/ .

Podeu tenir accés a tots els relats de Lletra Perenne publicats a Relats en Català aquí:
https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Lletra_perenne_Wiki#Continguts_del_Cosmos_Perenne_en_la_web_Relats_en_Catal.C3.A0

Els meus pseudònims a Relats en Català són: Unicorn Blanc del Bosc, Unicorn Gris, Cuidador d'Ossets i Cromelnordic. Observació: m'hagués volgut dir "Unicorn Blanc", però no podent fer-ho, em vaig fer dir "Unicorn Blanc del Bosc".

Que vagi bé!!!