Osset de Peluix (14): Eric i Miranda es distreuen.

Un relat de: cuidador_d-ossets
Ara, finalment, arriba al present. L'Eric entra per la porta de casa seva i es troba al seu germà parlant amb una noieta guapetona. Després aquesta noia, la Miranda, li demana una cita. L'Eric refusa quedar amb ella, però al capdavall s'ho pensa.

A l'Eric li acaba sabent greu i concerta una trobada amb la Miranda d'una setmana, per tal que així ella pugui repensar-se la cita amb l'Armando i, acabada la setmana, ho deixaran córrer i la Miranda (la que li dedica el mote carinyós d'”Osset de Peluix”) se'n buscarà un altre. Per a l'Eric, tot el que es tracta és de separar un curt temps la Miranda del provocador de l'Armando. Després, tot del que es tracta és d'oblidar-se de la setmana viscuda. Perquè ell i la Miranda no s'enamoraran, i si la cosa es fa amb compte serà el millor per als dos. Oi que sí? Veritat...?

L'Eric paga les consumicions, surt del bar i s'atura davant la font del centenari, quan ja són gairebé les deu, hora del sopar amb la seva nova companya. S'asseu a un banc i mira, apenat, els pisos de davant i la gent que passeja encara que sigui pel vespre. Aleshores, uns braços femenins, inesperada però suaument, li envolten en coll i un caparronet femení el besa la galta.

- Un centau pels teus pensaments, Osset.

Era, naturalment, la Miranda.

- No valen tant, maca - li respon l'Eric.

- Vinga, noi, ja m'ho contaràs, no passa res. Jo confio en tu. Però ara és moment de divertir-nos. M'he vestit especialment per a tu, t'agrada? (La Miranda, només observant l'expressió d'Eric ja s'autocontesta que ha quedat guapetona per a l'ocasió). Tu també t'has arreglat, està molt bé. Pensava que aniries vestit de qualsevol manera i despentinat. Vinga, anem al restaurant.

Caminen sense pressa al restaurant. Xerren de qualsevol cosa pel camí. Quan arriben, per sort, tenen una taula lliure per a dos. S'asseuen esperant el cambrer.

L'Eric se sent acorralat. Li ha promès a la Miranda una setmana de cita, i ell es pren seriosament totes les promeses. Què pensaria la Miranda si pensés que ell, per adelantat, no té intenció d'allargar-ho més enllà de la setmana? Pensa que fer-li això a ella (mantenir-la desinformada), malgrat hi hagi motius per fer-ho, no és jugar net.

La Miranda observa la preocupació de l'Eric, interpretant-la com ella pot.

- Vinga, carinyo, no sé què et passa. Quasi em veus com una enemiga perquè vull ser-te una seductora. No siguis així, dóna'm una oportunitat i veuràs com puc agradar-te. Ara, i t'ho dic de debò, relaxa't.

Al final l'Èric pren una ràpida decisió. Jugarà a fer de nuvi, a ser carinyós i seductor. Això, en un noi intelectual i melancòlic com ell, no serà seductor i no li funcionarà. Ell només té que deixar-se endur. Les coses ja seguiran el seu curs. La setmana no durarà sempre.

Així, doncs, l'Eric es relaxa i comença, entre aperitius, plat i postres una llarga conversa de cultura i de tots temes. L'Eric li explica a la Miranda detalls de la seva vida de solitari, dels seus treballs per Internet, de les amistats esporàdiques que ha tingut, de les seves teories sobre la moral. I ella li conta detalls de la seva frustrada vida amb l'Armando i d'altres nois, de la seva feina com a administrativa i dels seus moments de solitud a temporades; també menciona la seva relació amb la seva difunta àvia (la raó que li va motivar la promesa, segons la qual va prosseguir la relació amb l'Armando malgrat que ella mateixa ja n'estigués molt decepcionada).

L'Eric es queda molt sorprès pel caràcter dolç i la inteligència de la noieta. Al final s'acaba el sopar, paguen i marxen camí enllà. Ja fa estona que és de nit. La Miranda proposa a l'Eric fer una passejada fins la una, que s'allarga fins tres quarts de dues per carrers romàntics de la ciutat.

Finalment s'acaba la cita. L'Èric deixa a Miranda a casa. Però abans de marxar, la Miranda es llepa els llavis amb la punta de la llengua amb impaciència...



(Continuarà).



Més continguts en http://ca.lletra-perenne.wikia.com

Comentaris

  • Prendre una decisió[Ofensiu]
    jovincdunsilenci | 27-01-2018 | Valoració: 10

    Bon dia. M'agrada la teua foto de perfil. M'ha cridat l'atenció perquè estàs amb un gatet o gateta i tot plegat resulta molt tendre.

    Quant a aquesta serie de relats que estàs reeditant, crec, els trobe interessants i ben escrits, dirigits a un públic juvenil que molt bé podria trobar-se reflectit en els personatges que has inventat. També et vaig llegir algunes coses quan et feies dir Unicorn Gris i, si no recorde malament, mostraves un interès per la filosofia que també has traslladat a un personatge d'aquesta serie de relats. He de suposar que vas creant-ne de nous. Relats nous, vull dir. Ara no recorde si es tracta de l'Eric, un personatge que té uns interessos semblants als teus i vol establir relació amb un altre per parlar de filosofia. En les històries que escrivim sempre hi ha quelcom nostre, no?

    Respecte a les notes que m'has posat, estic encantada, tenint en compte que del relat puntuat amb un 9 em comentes que només entens algunes frases soltes, cosa que m'ha xocat bastant, precisament en eixe relat. Jo sempre pose 10, sí. Ho faig perquè m'agrada i aprenc del que vaig llegint i perquè entenc que 10 és una puntuació que aplicaríem a un relat perfecte. No sé si algú fa relats perfectes, jo no, però una nota així anima sense necessitat d'haver de mentir en el comentari i, sincerament, tampoc no em considere massa qualificada per puntuar, tenint en compte que els relataires, en aquest espai, no tenim un barem que ens servisca a tots de guia i moltes vegades pecaríem d'injustos. Algunes persones que escriuen ací no volen ser puntuades o simplement ni puntuen a d'altres ni volen ser puntuats. També és una alternativa a tenir en compte. Jo no m'he pronunciat mai al respecte.

    Responent a una altra qüestió, plantejada per tu en el relat Zeinab, allò que jo crec és que la forma ha de tenir relació amb el contingut, si bé estic oberta a altres formes d'escriptura o experiments. Tot arribarà, si es que ha d'arribar.

    Disculpa si no he estat massa expressiva, però es que em cal un café amb urgència. Deixa'm un temps per anar coneixent millor el que escrius i moltes gràcies per llegir-me.

l´Autor

Foto de perfil de cuidador_d-ossets

cuidador_d-ossets

70 Relats

40 Comentaris

21612 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Em presento.

Em dic Unicorn Blanc del Bosc, o Unicorn Blanc. També utilitzo, per raons pràctiques, els pseudònims de Crom el nòrdic, Unicorn Gris i Cuidador d'Ossets, si bé només posaré articles nous en aquest últim pseudònim i en aquest mateix en què ara em veieu (els altres noms d'usuari són de consulta i, en certa manera, d'emmagatzemament d'antics articles).

Els meus ideals són el catalanisme, la literatura, el món de la fantasia i l'acceptació de les normes socials que defenso, entre d'altres.

El meu nom de Facebook és
"Mark Corbera Mestres" .

El meu nom de Twitter és
"El Dorat"

El meu email és
webmestre2(arr.)gmail(punt)com

El conjunt de les meves webs (és a dir, de les webs administrades, moderades o dirigides per mi) es diu Portal Perenne, també anomenat "el Perenne" i està format, entre d'altres, per Lletra Perenne, també anomenada "la Perenne" .

La meva web d'articles es diu, com hem dit, Lletra Perenne i està a:
http://lletra-perenne.fandom.com/ca .

Actualment disposo de fòrum, el Fòrum Perenne, part de el Perenne, la direcció del qual és:
http://forum-perenne.foroactivo.com/ .

Podeu tenir accés a tots els relats de Lletra Perenne publicats a Relats en Català aquí:
http://ciutat-perenne.com/m/3qa

Els meus pseudònims a Relats en Català són: Unicorn Blanc del Bosc, Unicorn Gris, Cuidador d'Ossets i Cromelnordic. Observació: m'hagués volgut dir "Unicorn Blanc", però no podent fer-ho, em vaig fer dir "Unicorn Blanc del Bosc".

Que vagi bé!!!