Orgasme etern (pereneri)

Un relat de: En_record_a_Lilith

Diu que al cel, si existeix, a l'altra vida, si hi és, hi ha un gaudi permanent, un orgasme sense fi, tots els sentits disparats, concentrats, capficats, la contemplació, l'olor, l'oïda, el gust dels llavis, el tacte -oh, el tacte. Tota la potència humana col·lapsada.

I diu que dura, i dura encara més, i no en tens prou, i més i encara més, i passen els dies, i passen mil anys, i dura, i no et canses, i més i més i més.

Però diu que és un cel que cal guanyar-se amb esforç, amb penes i treballs, i amb gaudis petits, orgasmes breus, alegries i regals menuts. El dia a dia dels dies de cada dia, gaudis i penes que no sempre són sensibles, i potser no se centren en un mateix.

Diu que són la pena de veure que un altre pateix -una altra, uns altres, unes altres- l'alegria de veure'l feliç, i saber-li donar gràcies, i no odiar-lo, i demanar-li perdó. I el goig de sentir-se útil molts cops en l'anonimat, sense aplaudiments.

I això pot semblar un sermó, però no. Diu que són petits i breus orgasmes: despullar-se, donar-se, fer -fer- feliç. Diu que potser patint i potser sense satisfacció constant, ni immediata, ni exigible, ni automàtica. Però tanmateix gaudint de la felicitat d'altri.

És aquest -diu- el preu que cal pagar. És un aprenentatge llarg, o de vegades breu: prescindir de mi, pensar en tu… i afavorir-me. Sortir per tornar a entrar, baixar per pujar, donar per rebre. És com deia el poeta Jara: la vida eterna són cinc minuts.

Diu que és així que anticipem el cel, el més enllà de l'orgasme etern.

Comentaris

  • D'això se n'hi diu empatia...[Ofensiu]
    franz appa | 25-09-2007

    ... i què més dóna el nom. El que val és la capacitat de fer-ho. Hi hagi cel o no, recompensa o no.

l´Autor

Foto de perfil de En_record_a_Lilith

En_record_a_Lilith

41 Relats

33 Comentaris

33293 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
Hem obert aquest espai comú en homenatge i record de la companya relataire Lilith / Marla que ens va deixar aquest Agost del 2007.

Molts de nosaltres ens vàrem sentir amb les ganes de dir-li alguna cosa, de parlar-li. Hem pensat que donat que escriure era una cosa que a ella li agradava molt, ho fem ara nosaltres en nom seu.

Us convidem a deixar els vostres escrits, els vostres poemes, les vostres reflexions, els vostres dibuixos, els vostres sentiments...
perquè formin un bonic regal que li arribi allà on ella sigui ara.

Si desitgeu publicar algun relat en aquest usuari, per mantenir-lo viu:

usuari: En_record_a_Lilith
clau: Lilith