ORENETES

Un relat de: julietalu
Encara no m’ho puc creure. A vegades penso que és un somni, que d’un moment o altre em despertaré, però sé que no passarà mai. He intentat més de mil vegades pessigar-me per comprovar que és un somni, i així poder despertar-me, però amb les maleïdes plomes no puc pessigar-me.
Tot va passar en el que havia estat un dia normal com qualsevol altre. Després de l’avorrida feina de l’oficina, vaig decidir anar al club aeronàutic i volar una estona abans de tornar a casa. Però va passar una cosa inesperada; mentre sobrevolava el Cap de Creus, vaig començar a sentir unes fiblades al cervell, seguides per un dolor molt intens a l’estòmac i als pulmons; vaig marejar-me i de sobte vaig començar a veure com tot s’engrandia al meu voltant, mentre sentia una sensació extranya, com si em reduís, i em va semblar que la pell se m’anava tornant cada cop més lleugera, que els dits se m’enganxaven. I no em vaig adonar que mentre passava això perdia el control de l’ultra-lleuger i que aquest s’estavellava, i que jo m’estava transformant en una oreneta.
Ara, cinc anys després, encara sense saber com em va passar, formo part d’un grup d’unes set o vuit orenetes, i estic aparellat amb la Silvia, una oreneta que abans també havia estat humana i a qui li va passar el mateix que jo. Tot i que em va costar acceptar-ho, al cap de poc vaig poder adonar-me que, tant mateix, no està tant malament això de ser una oreneta.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de julietalu

julietalu

11 Relats

3 Comentaris

8945 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Nascuda a Figueres el 18 d'Octubre del 1982.
M'encanta escriure des de petita i tot el relacionat
amb el rock català, sortir, conèixer gent, cinema,
també el mòn de Rac1 - Minoria Absoluta o sigui
Crackòvia i Polònia, el Barça...
He estat entre altres llocs treballant durant casi 6 anys
al Museu Dalí d'aquí Figueres i fent un programa de
Ràdio a Vila-Sacra anomenat Música en Joc que
ara està aturat.
Actualment estic a l'atur. tinc vàris blocs 1 amb
entrevistes, algún altre amb coses sobre l'actualitat,etc
que estàn tots junts a la meva web que és

www.lauraboschc.com