Operació solitària

Un relat de: rnbonet

Nau a central! Nau a control d'operacions! Em sentiu?
-Ací control! Digues, Naida! Et rebem perfectament.
-Escolteu, llavors... Avui, em sent... un poc nerviosa…
-Has pres els calmants?
-Quins calmants, ni què punyeta...! He dit "em sent", no "em trobe"!
-Entesos! Què vols?
-He pres dues càpsules afrodisíaques... No vull robots ni humanoides aquesta vegada... Hi ha cap membre de la tripulació que puga...?
-Resta a l'escolta. Mirarem els expedients als ordinadors. Uns minuts, només…
Naida, a dos-cents anys llum de la Terra, única tripulant humana desperta de la nau, tingué d'esperar uns instants. El centre d'operacions espacials devia d'efectuar els comprovants reglamentaris. "Tecnòcrates de merda! Ho han previst tot, si exceptuem el sexe! Cacera de bruixes, llei seca, naus a l'espai..., punyetes endimoniades!"
Notava, sentia, una força calenta i humida, que l'obligà a desfer-se part de la vestimenta. Aquella calor anava apoderant-se d'ella, fins concentrar-se un pam avall del melic... "Uns minuts... I jo, què faig mentrestant?" Va anar abandonant la mà dels controls, abaixant-la pel seu coll, pels pits, ja sense res, on estigueren una bona estona, per anar lliscant a poc a poc avall, més avall...
-Central a nau...! Central a nau! Naida, ens escoltes?
Un buit de silenci.
-Centre de comunicacions a nau!! Control a nau...!!! Ens sents? Ràpid, pantalla de televisió! Imatge fora!
Naida potser mai no es va assabentar que la seua experiència solitària va ser contemplada -a tot color i en pantalla tridimensional-, per tres mil quatre-cents setanta- cinc tècnics i auxiliars de la NASA.

Comentaris

  • Només dir-te...[Ofensiu]
    Clar de lluna | 20-02-2008

    ...que sempre que et llegeix-ho m'arrenques un somriure. Gràcies.

  • Es busquen actors...[Ofensiu]
    Anjo Laví | 13-03-2007

    Gràcies rnbonet pel comentari de "Casting", si et sembla puc passar a la Naida el telèfon del meu prota per si li agafa un altre sofocon i necessita que algú que l'ajudi. Crec que sens dubte la verga entusiasta, omplidora de pantalles, compliria com cal i amb escreix per deixar a la Naida ben assossegada si més no una estoneta, i qui sap, a veure si amb la càmera oberta acaben tots dos guanyant un oscar.

    He rellegit el segon paràgraf de "Casting" i tens raó, la frase: "amb els vídeos no hi tinc relació" necessita una mica de coixí per a donar a entendre que el món del vídeo no és comparable al del cinema i tot plegat no queda prou clar. De fet en una primera redacció el paràgraf era més llarg però el vaig escurçar per no passar del nombre de paraules permès al repte.

    Estaria bé que RC oferís un espai, una mena de "llims" on els relats hi fessin una estada prèvia perquè tothom hi pugues dir la seva abans de ser penjats definitivament.

  • ambre | 28-12-2005 | Valoració: 10

    - ambre a rnbonet ! El teu relat a arribat sense interferències ! M'ha agradat molt !
    - ambre a rnbonet, Em sents? M'ha agradat molt ! he rigut pels descosits !! Feliç 2006




  • i tant solitària!![Ofensiu]
    Gemma34 | 27-12-2005

    que fort!! la tecnologia té desaventatges... Quin corte. jajajajajajaja...

    Que curiós, tinc un amic que quan en veu em diu Gala, diu que li recordo a la musa del pintor Dalí.
    I tu també, tot i que en la foto només veus el meu cos.
    La imatge de la foto sembla més per ser pintada que per ser fotografiada, sempre ho he pensat. Potser per això has assimilat aquesta foto amb Dalí. I Cadaqués, és un preciós poble on m'agradaria viure. Potser m'agrada, perquè en una vida anterior hi he viscut... mmmh...


    Gemma34

  • Si et piques et rasques[Ofensiu]
    Far de Cavalleria | 27-11-2004

    i tan se val si ets a l'espai o a l'aire. A aquesta noia li he posat el cos de Sigourny a Alien. M'hagués agradat estar despert en aquell moment. A les seves ordres tinent Ripley.

l´Autor

Foto de perfil de rnbonet

rnbonet

272 Relats

1589 Comentaris

356966 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
Tururú, turrruuuurrúrúrúrú!
ES FA SABER
A TOTHOOOM
QU' AQUEST RELATAIREEE
NO S'ENFADA NI ES CABREEJAAA
PELS COMENTARIS
ADVERSOOOS
ENCARA QUEEEE
ESTIGUEN FEEEETS
AMB MALA BAVAAAA.
Tururúu!Turrurú!

*********

rnbonet ha tingut fills i ha plantat arbres. Ara, entre altres assumptes i dèries, es torba escrivint. Punt i apart. Format en llengua forastera, "por justo derecho de conquista" i "por el imperio hacia Dios" -com tots els seus congèneres a la mateixa època-, utilitza sempre per escriure aquella que li era pròpia, -és a dir, la present- per allò de la identitat i els orígens. I possiblement -caldria un psicoanàlisi seriós- per fer la guitza a la "classe dominant" del seu País. Potser. Punt i apart. Es considera agnòstic i crític, còmic i tètric, dàtil i fútil, pràctic i teòric, bàquic i anàrquic... i tots els mots plans amb titlla que vulguen vostés, i algun que altre d'esdrúixol. Quan es posa filosòfic -cosa que sol ocórrer si li toquen els testets o les barjoles- busca amb un cresol el trellat perdut per tanta gent del país, per tal de retornant-lo al seu poble -abans de fer catúfols totalment-, i veure si aquest esdevé d'una punyetera vegada un poble normal, en un país normal. S'hi cansa aviat, però. I abandona fins l'altra tocamenta. Mentrestant, ritme, paisatge i mesura. Amb qualque excès escaient, oportú. Què li anem a fer! Som de carn! Punt final.

R en Cadena


EmmaThessaM en va 'encadenar' i jo he passat la cadena a "Ada Bruguera Riera" i a "Arbequina". I a "La banyeta del badiu", i a "Biel Martí".

(descobreix què és "R en Cadena")



*¿ I si visitàreu aquest

maridatge?

Un intent de col·laboració amb gent propera. I d'RC!