Operació Rates Televisives

Un relat de: Karl Rider
Entraven dins una nau que estava baix protecció militar. El president anava al davant seguit pels moviments ridículs de ratolí del supervisor.
-Estic segur que el sistema planejat no el defraudarà. Tot un equip de professionals en distints camps han treballat durament durant tot un mes.
Entraren i es presentà a la vista un grup d'homes i dones que esperaven alineats. Dins la nau s'hi podien vorer varies pantalles, material de laboratori, un telèfon i llibres per tot arreu.
S'acostà el que era el cap del equip i amb un raig de veu nerviós va presentar-se.
-Oh, ehm, sí, senyor, miri, li explicaré pas per pas. Uh... Veu, aquí tenim dos potents químics, un similar a la cocaïna i l'altre a la heroïna. I ara el que és més important, aquest químic indueix fortes depressions des de el primer consum i en uns dos dies apareixen deliris que condueixen al suïcidi. L'adjuntarem a les drogues confiscades i les distribuirem pel carrer.
Jeje, vingui aquí. Veu aquest líquid? És el mateix químic d'abans que gràcies al serveis secrets introduirem dins l'aigua embotellada d'una coneguda marca. I ara el meu company li explicarà la culminació.
-Encantat, senyor. Som l'enginyer en telecomunicacions. Col·laborant amb el servei secret em aconseguit el control de les cadenes televisives importants. Tenim preparats varis missatges subliminals d'apologia de les drogues. Està prevista la mort dels protagonistes de les sèries de més èxit. Distribuirem propaganda depressiva. Monopolitzarem els anuncis d'aigua per distribuir la adulterada. Tenim tot un llistat de noticies falses horripilants que ocuparan tots els telediaris. Posarem en actiu un programa on gent conti desgràcies amb les quals l'audiència es pugui identificar i després un famós els menysprearà fins fer-los plorar. Només necessitam la seva aprovació i avui mateix tot es posa en marxa.
-Endavant.
El president acabava d'iniciar l'operació d'equilibri poblacional.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer