Onomatopeies

Un relat de: Albarcoc
El tic-tac compassat del rellotge tamborineja impacient dins l’habitació. El flus-flús de les cortines, lluitant per tapar la llum, és inútil. Un raig de Sol entra, triquitiquitic, tremolós, i s’entremescla amb la música de fons, Els pets... mentre al seu interior, cent vuitanta tres partícules de pols, tris-tras, fan l’amor. Es pot sentir el tac-tac del seu cor accelerat. Huf-huf, respira fort. Uns mitjons de ratlletes suaus i embolicats, frufrú, proven d’encaixar dintre d’unes espardenyes de nit. Les calcetes, de pigues roges i blanques, jauen xopes als peus del llit. Els botons i els pantalons lluiten per desfer els nusos que no els deixen respirar... i mentre tant, ells dos s’arronsen (grr-grr), es besen (muà-muà), rodolen (tran-tran), somriuen (ji-ji) i fan soroll (trapa-tram)... molt de soroll (trapa-trapa-tram), i criden (aah!), criden molt fort (aaaaaah!) però chssss!... silenci, que la màgia dorm.

Comentaris

  • Plaf-Plaf...[Ofensiu]
    AVERROIS | 23-01-2011 | Valoració: 10

    ...Molt bé! Cada cosa té el seu soroll característic, fins i tot es podria fer un relat tan sols amb onomatopeies, seria la pera.
    Bé, benvinguda a relats en català i espero llegir forces coses teves.

    Una abraçada.

  • ONOMATOPEIES i CACOFONIES[Ofensiu]
    Jaumedelleida | 22-01-2011

    Celebro que hagis entrat en aquest món dels relataries i t'hi has estrenat molt bé. Dir-te que ja que t'agraden les onomatopeies, hi ha les cacofonies que em podriem dir són cosines germanes. Ja que t'agraden, et convido a llegir un relat meu que se'n diu: "45 cacofonies" . És molt innocent però espero que t'agradi

l´Autor

Foto de perfil de Albarcoc

Albarcoc

2 Relats

4 Comentaris

2703 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor