On vols arribar avui?

Un relat de: socmas
Ell que sap exactament on deslligar la meva fúria. On s'amaga el verí. Car intentar tancar els ulls i deixar-te portar. Notar el perill. Notar el plaer. Com les mans segueixen el camí cap a adreces prohibides i es deixen guiar pel llarg recorregut que estan al seu abast. Cedint el pas a noves luxúries.
Cometre infraccions. Una darrere l'altra. Notar que les revolucions arriben a la línia vermella. I, posar a prova els sentits.

Comentaris

  • M'han encantat. [Ofensiu]
    Sol_ixent | 22-10-2014 | Valoració: 10

    Penso que has sabut trobar una manera ben original d'explicar aquesta mini història eròtica i sensual, amb poc has dit molt!

    Bona nota, te la mereixes!! :)

  • Deslligar la meva fúria[Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 21-10-2014 | Valoració: 10

    En el joc de l'amor hi caben moltes fantasies, fins i tot aquelles que tu dius que arriben al límit del perill. És important saber inventar i inventar-se, deixar-se portar i descobrir que tot està permès si els amants hi estan d'acord i respecten la sensibilitat de l'altre.

l´Autor

Foto de perfil de socmas

socmas

17 Relats

12 Comentaris

17002 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
No sé què és, la ment, però sí que sé que no té res a veure amb un dipòsit, un continent, un safareig, un llac, una galleda... Si hom parteix d'aquí no es va enlloc.[...] Miquel Bauçà

-------------------------------------------
L'home estima els relats perquè els necessita. En cada relat, entre principi i fi, hi ha condensada una altra experiència vital que passa a ser nostra si ens commou.

Enric Sòria

--------------------------------------------


Cal dir-ho tot? "Jamai". Mentir: sempre, encara que no en sapiguem. Miquel Bauçà