Omple'm les pupil.les d'un blau turquesa de mar enbogit.

Un relat de: setecel

La llum tènue de lluna mora entrant per la finestra.Els dos sols.Una mirada amb invitació carnal,i transporta'm al setè cel,al país de les meravelles,a l'infern amb la luxúria obrint-me el pas...on la raó,la vergonya i les pors no existeixen.
Contagia'm i enverina'm d'impulsos incontrolats,impacients i salvatges.Despulla'm amb alegria i sorpresa com fas amb un obsequi inesperat,amb brusca suavitat.Omple'm les pupil.les d'un blau turquesa de mar enbogit.Besa'm com la primera vegada amb passió adolescent i regust de caramel a la boca,nuant la teva humida llengua amb la meva amb l'instint primitiu del desig.Llepa'm l'orella impregnant-me al coll alè de vici.Clava'm les dents al mugró igual que ho fas en un bombó ple de licor.Agafa'm les natges amb les mans cremant.
Abandona't amb mi al joc de l'amor sense camins bifurcats,ni paranys ni trampes.
Encene'm el cos amb espurnes de felicitat i focs d'artifici.
Acaricia'm i menja'm el sexe amb l'excitació i respiració de cent cavalls desvocats galopant.Entra a dins meu amb decidida delicadesa deixant-te arrossegar per una tempesta de saliva,gemecs i suors.
Digue'm el que no t'has atrevit a pronunciar mai,tot allò que la teva ment censura per pervers i brut.Susurra el meu nom amb la veu trencada.Cavalga'm com qui perd l'última batalla anelant la victòria.
Entra i surt.Surt i entra.I de cop,una esgarrifança freda,un crit retingut,un viatge de sensacions extremes,les meves ungles clavades al teu cul,papallones dansant a l'entrecuix,un remolí d'esbufecs,feromones desfermades,els pèls com escàrpies,plaer momentani infinit.El cos moll,els llençols humits.Silenci.
I ara,enllaça els teus dits amb els meus creant un lligam indescriptible amb paraules.Abraça'm fortament amb tendresa com si fós l'oxigen que respires,el tresor més preuat,la sang que et dóna vida.Dibuixa'm a l'esquena un cor ple de nits i estels ,amb els teus llavis ,desitjosos de pell.Regala'm dolçes paraules i verdaderes promeses.Transforma'm la massa encefàlica gris en flors de colors silvestres.
Deixa'm fer-ne del teu pit pelut el meu coixí.Del present,futur inmediat.Dels somnis,realitat.
Adorma't mentre em dius :bona nit,Pau.

Comentaris

  • Brutal![Ofensiu]
    kika anodrac | 26-08-2008 | Valoració: 9

    Sí, sí: BRUTAL!

    Sóc jo qui té els pèls com escàrpies i ja no pel contingut del text si no per la forma que tens de jugar amb el vocabulari.
    M'emociona com escrius i descrius.

    Totes i cada una de les frases d'aquest escrit es podrien treure de context i no perdre valor perquè, cada una de elles, parla per sí sola.

    Setecel, pots escriure assaigs, contes per a nens o per adults o una columna a un diari esportiu però, en essència, ets un poeta nat capaç de ‘transformar la massa encefàlica gris en flors de colors silvestres' a qualsevol.

  • L'equilibri perfecte[Ofensiu]
    TWEETY32525 | 08-04-2008 | Valoració: 10

    Tot just acabar de llegir el text m'adono del talent que tens en escriure. Sòc persona molt sensible i en acabar de llegir ,amb els ulls plorosos ,un sentiment d' éxtasis m'envaïa el cor,el cos i l'ánima.
    Has trobat l'equilibri perfecte per descriure l'acte sexual sense arrivar a ser groller o de mal gust. Destaques tots i cadascun dels punts que en el acte tenen un paper important,la respiració,els gemecs,la suor,etc i ho fas amb tanta cura i amb tanta perfecció que no vaig ser capaç de retirar la mrada fins que no vaig acabar de llegir-me´l.
    Felicitats!, pocs textes m'han agradat tant com el teu. Ja sòc admirador teu.

  • Llegint amb ulls plens de mar[Ofensiu]
    Unaquimera | 24-01-2008

    Començant pel títol, has escrit un relat deliciós, que per moltes raons fa bavejar a qualsevol: a mi també m'agradaria ser "al país de les meravelles...on la raó,la vergonya i les pors no existeixen." De fet, a qui no li agradaria?

    Una altra frase, aquella de "Encene'm el cos amb espurnes de felicitat i focs d'artifici", m'ha recordat un poema meu, que t'ofereixo aquí mateix per si et ve de gust llegir-ho: Xàfec.

    Tens un estil propi d'escriure que resulta molt atractiu... Continuaré llegint-te, doncs!

    T'envio una abraçada nocturna, plena de somnis,
    Unaquimera

  • Quina enveja![Ofensiu]
    undetants | 07-04-2007

    Nano, ho has clavat! (I no ho dic amb segones, hehe), Passió, desig, sexe, tendresa. Amor. Un relat deliciós, Eròtic, però no només eròtic. Poètic i vital. Les paraules ben posades, que sembla que flueixin soles, la tensió ascendent... i el cop d'efecte final, que dóna un nou sentit a la història però sense invalidar qualsevol altra lectura que n'hagis fer prèviament, abans d'arribar a la paraula "Pau".
    No us fan enveja aquets dos? No? Quina sort! A mi, sí.

  • Satisfacción completa[Ofensiu]
    islvan | 03-04-2007 | Valoració: 10

    Me ha gustado la forma de expresarte sobretodo la forma de redacción. No te das cuenta que es ambiguo hasta que no lees las ultimas líneas. No te esperas un final así. En resumen, un texto muuuy logrado. Quién sabe, a lo mejor el próximo libro de relatos eróticos que vea en una estanteria es el tuyo ;)

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Foto de perfil de setecel

setecel

12 Relats

47 Comentaris

18995 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Vaig néixer a la ciutat dels sants, el dia de festa major, en els darrers temps d'un règim que no hauria d'haver existit...des de petit m'apassiona la lectura, l'escriptura, i qualsevol expressió artística .A part d'escriure amb més o menys lucidesa i encert, també faig teatre i ràdio.
Gràcies per llegir-me.Espero que hagis gaudit tant com ho faig jo mentre escric
M'agradaria i agrairia llegir els teus comentaris.
igresalreves@gmail.com