Odet, vampiressa i princesa de la nit (VII)

Un relat de: mistika

7ª part:
Va agafar el vestit de les mans de Melina, se'l posà i s'asegué al costat del cos sense vida del seu estimat Sigfird.
-Mira amor meu; tot va començar fa molts anys- Digué Eros-. Els Reis dels vampirs eren dos joves molt enamorats: Constantí i Odín. La vampiresa estava embarassada esperant el seu promigènit. Però a la hora de donar a llum.... no hi havia només un fill sinó que van neixer bessons. Dos nins, els més bells que havien vist mai, però eren dos i no podien adquirir el poder tots. Tot i això el temps va anar passan i els nins passaren a ser adolescens i eren criats com a princeps i futurs reis. Va arribar el dia del seu bateig de sang. El dia del seu 16è aniversari. Havien de anar a buscar una noia, fer-la seva i xuclar-li la sang.
Un d'ells, el gran, ho va fer sense cap complicació, però el petit no va poder fer-ho, així que com s'havia d'alimentar de quelcom ho feia d'animals: ratolins, gossos,...
Va arribar el dia de la seva majoria d'edat, i havien de coronar al nou rei. Com és de suposar van coronar al gran, el que s'alimentava de sang humana i fresca.
I al petit el van anomenar bastard i el condemnaren a ser desterrat. Aquest va idear un plà i va matar als seus pares. I li va jurar venjança al seu bessó.
El temps va anar passant i el rei cada vegada era més poderós i cada vegada tenia més sent de sang. Volia més noies joves per tastar i volia trobar a la seva futura reina. Tenia una criada que li feia de celestina i li buscava les noies i a la fí va trobar una noia bellíssima perfecte per al tro. I la resta de la història ja saps com contínua.¿No? Ah! No espera em deixo un detallet; el teu estimat amant, mort aquí, és el bastard del meu germà: Sigfrid.

Comentaris

  • Caram, caram ...[Ofensiu]
    OhCapità | 10-05-2005

    Xucla que fa fort!!

    Pobre bessó bastard, mmm, com acabarà ..., segur amb un bon got de sang!

    Com la Shu Hua m'agrada la història.

  • les peces van encaixant[Ofensiu]
    Shu Hua | 24-03-2005

    A poc a poc comencem a esbrinar el quid de la història. Ara, a veure com acaba. Ara resulta que els vampirs són hereditaris, quines coses! M'èstà agradant, aquesta història.
    Vinga, maca, un petó
    Glòria